Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

slatkiš

Obećala ja još davnih dana prijateljici da ću joj biti pratnja na svadbi. Ja baš volim ići na svadbe. Pogotovo one na kojima nikoga ne poznam :) Fina klopica, kolačići, obično se nađe netko i da si malo zaplešem...Meni super! Napirlitam se i uživam!

No, moja standardna crvena haljina-za-svadbe nije dolazila u obzir - u njoj mi možete skoro sve madeže na tjelu bez problema izbrojati, a ovo je bila nekakva jet set svadbica. Dakle, potrebit je neki ozbiljan izgled. Utrošila ja čitav jedan dan na kupnju haljine i dodataka, a posebno sam se veselila prilici da paradiram na svojim zlatnim stileto sandalicama sa remenčićima posutim blještavim šljokicama - prežestoke za uobičajene izlaske, ali savršeni touch glamoura uz malu crnu haljinu iz Manga i strogu punđu ;)
Nekoliko odlazaka u solarij, frizer dan ranije, manikura i savršeno namazani noktići na nogama... Ma sama sebi sam se divila :)))

Prijateljica je koji dan ranije pametno zaključila da ja neću htjeti piti ako ću voziti, a šta ću joj onda ja, pa mi je našla vozača.

Kad smo se čuli telefonom radi dogovora kada i gdje će doći po mene, mmmm... Zvučao je malo zbunjeno, ali baš mi se sviđala boja njegovog glasa. Pa sam bila malo razočarana kad mi je prijateljica rekla da je moj vozač kojih 8 godina mlađi od mene, i još student... I naravno, ima komada. Koji isto ide s nama.

On je kasnio, a ja se osjećala malo staro kad sam vidjela da je on u trapericama, i kako mlado izgleda... A tek kad mi je otvorio vrata od auta, ma osjećala sam se kao neka tetka! Najednom mi se sve to što sam imala na sebi činilo prestrogo, glupo, najradije bi isti tren raspustila kosu iz one stroge punđe! Šta mi je samo bilo da idem na neki ozbiljan imidž! No dobro... Mali odlično vozi pa smo pričom o vožnji, autima i tim temama probili led... Odmah mi se dopao, jednostavan, sladak i posebno lijepo miriše, a primjetila sam i da se malo bahatio pa sam zaključila da ipak nisam djelovala baš kao neka stara tetka na njega, he he! Malo je zazujao kad sam rekla da imam 12 godina vozačkog staža, rekao je da mi nikad nebi toliko dao. Strašno me zanimalo kakve oči ima, nisam to mogla vidjeti jer je imao sunčane naočale. Mada je vani bilo sivo i crno pred kišu. A treba se bit faca, neeee....

Pokupili smo njegovu malu... Čekali smo ju jedno 20 minuta (moja prijateljica je prokomentirala - a za kaj, što se išlo njenog sređenog izgleda) ... čekali i pričali u sparnom autu dok je vani padala kišica... Skinuo je naočale...Jao, što ima lijepe oči! Ma dečko je bombon, predivan!

Na svadbi baš nismo komunicirali... njegova mala se vješala po njemu a meni se uvaljivao nekakav doktor. Sve super, al kad mi je dottore počeo pokazivati sat i pričati koliko košta... Ah, nekome ni ne znam kakva titula ne pomaže da ne bude seljak! Jedva sam ga se riješila, a čak sam i napravila grešku da sam pristala na ples, pa me lik pošteno izšlatao !!! Grrr! Bilo je par puta - joj , oprosti što ti gazim po nogama, ja ti nisam neka plesačica ! Samo da me pusti na miru! A doktor ima ruke ko hobotnica, čak mi je u jednom trenu uvalio pusu...bljaaaaaak ! Moj labrador se bolje ljubi, ljak! Barem sam stručno izvela rastanak - ja sam uzela njegovu vizitku, kao javit ću mu se. A-ha!
Možda ak dobijem neku šugu pa mi bude trebao doktor i svi ostali krepaju, inaće... No way!


No, ta moja epizoda s doktorom je bila glavna zajebancija u autu na povratku kući, ekipa se ludo zabavljala gledajući moje muke i kako se pokušavam riješiti napasnog doktora. Blesavci jedni, umjesto da me spase, oni su se cerekali!

Odbacili smo moju prijateljicu doma, ostavili njegovu malu... I ostali sami. Nas dvoje stanujemo blizu jedno drugog, ali na drugom dijelu grada od ostatka ekipe... Skoro pola sata polagane vožnjice kroz grad... Već smo bili u mom kvartu, kad sam skužila šta slušamo...

Ti slušaš cajke ? pitam... Samo kad popijem i posebno sam raspoložen, jel ti smeta ?

Ne, ali sad bi išla negdje dalje, na ples strgat se

Pa što ne kažeš ?!

Pola sata kasnije bili smo na podiju nekakve rupe, plesali kao da to radimo svaki dan... Mali odlično pleše, a ja kao da sam stvorena za njegov zagrljaj... Grlili smo se, ljubili, mazili... Raspustio mi je kosu, predivne su mi njegove ruke.. Jako je nježan, jako je pažljiv... I jebeno dobro građen! Malo mršav, ali tako je sve čvrsto na njemu.... Zavukla sam mu ruku ispod košulje, osjetila kako glatku kožu ima, male sitne dlačice iznad pojasa...
Nije nam bilo bitno šta je oko nas, nisu postojali drugi ljudi... Znam da smo bili čudni, onako sređeni, a tako izgubljeni... ali ništa nije bilo bitno osim nas dvoje, zagrljeni... Izašli smo skoro zadnji, vani je bio dan ... Oboje zbunjeni šta je to bilo na tom podiju, šutili smo do moje kuće... I držali se za ruke.
Poljubac na rastanku i čujemo se.

Nisam se uspjela pošteno ni ušuškat u krevet, a već mi je stigla prva porukica... Onako u polusnu sam mu pisala porukice.... Jao što je sladak!

Popodne mi je poslao poruku dal sam za cugu ili nešto... Dogovorili smo se u McD-u :)))
Bila je gužva pa smo uzeli sladolede za van, sparkirali se na parkingu i sat vremena pričali u autu... Ništa bitno, ustvari ne sjećam se šta smo pričali, znam samo da smo oboje bili poprilično zbunjeni šta je sad to.... Onako, svatko u svom kutu auta... Po danu mi je izgledao još mlađe, i tako jebeno slatko! Primjetila sam da malo izbjegava moj pogled, a moram priznat da ni meni nije baš bilo svejedno pogledat ga...Onako, malo me stegne ...

Pusa na rastanku ... I fuck, šta sad? Ja idem na godišnji i nećemo se vidjet barem 10 dana...

A možda i bolje da se stvar ohladi... Ne bi trajalo. Ipak smo mi drugi svjetovi.

Post je objavljen 05.06.2007. u 12:00 sati.