Da,zaboravih pitati sad nakon pjesmice,a baš bi se pitanje fino nadovezalo..U svom dugogodišnjem alkoholičarskom iskustvu uspjela sam savladati mnoga znanja,tipa,kolko se treba napit da dobiješ nogu od žene svog života(jedne u nizu)(btw,ta mi je tak i tak bila samo za "po doma"),otvarat pivo upaljačem,od rub nečega,okom i ušnom resicom,koliko piva treba da ti se oduzmu noge a koliko pak za cijeli trup,pa ćak i da je piva dobra zamjena za anesteziju ali jedna stvar mi i dalje nije jasna:KAKO ĆU ZABOGA ZNATI KAD JE ISHLAPILA???
Također znam da od ishlapljele pive drugi dan strašno glava boli te uzrokuje kroničnu bezvoljnost ,e sad..:
ona ima one neke mjehuriče,ne?(kaj kak ja neznam kak izgleda???pa pijem ju pobogu,netrebam ju gledat)i sad bi se to sve trebalo blago pjenit,jel??Sad recimo,kupim ja sebi kju pek od litre i pol da imam kaj pit kad sam žedna i slučajno mi se zalomi da me pozovu van na pivo pa ovu spremim za sutra jer sam jako štedljiva..I kužim ja sutradan da nekaj ne štima i da je tu neka muljaža al nisam ziher pa popijem.(šteta bacit).
U jednom slučaju,za istu količinu,ništa,a u drugom pak umirem iduče jutro..Na sve to još mi i zagrebačka pivovara(namjerno im neću ime velkim slovom napisat,iz principa)tak divno smjesti pa promjene kemijske formule pa i ono kaj se prije pjenilo sad se više ne želi...
Kako ću ,jadna ja,znati kad da pijem a kad da pošaljem brata po frišku???
Hvala
Post je objavljen 03.06.2007. u 23:44 sati.