Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarmoroth

Marketing

1. Post

Tako mi se ne da,ali evo vam 1. jebeni post da vam malo pojasnim šta će te moć nać na ovom "blogu"...
Ovde ću postat svakakve morbidne pizdarije... Gadit ću svakoga ko mi je šta skrivia,a i one koji nisu ništa...
Ma,jebe me se... Ako oćete dođite i pogledajte...ako nećete... POJEDITE SARME I UDAVITE SE U NJIMA!

Btw,još jedna VAŽNA stvar!!!!

SARMA


POTREBNO:
1/2 kg svinjskog mesa
250 g govedeg mesa
200 g svinjskih rebara
200 g suhe slanine
50 g riže
1-2 glavice kiselog kupusa
1 glavica luka
1 jaje
1 žlicica crvene paprike
1 žlica brašna
sol
lovorov list


NACIN PRIPREME:
Pripremite listove kiselog kupusa u koje ce te savijati sarme, pažljivo ih skidajte sa glavice da se listovi ne potrgaju. Odvojene listove ostavite da stoje u hladnoj vodi da se iz njih ispere suvišna sol. Prije savijanja sa svakog lista odsijecite zadebljanje. Sitno nasjeckajte luk i popržite na malo masnoce, a zatim luku dodajte mljeveno meso i još malo sve zajedno pržite. Mesu zatim posolite, popaprite dodajte rižu i dobro izmiješajte, sklonite sa vatre a zatim umiješajte jaje. Na dno dublje posude najprije stavite one dijelove kupusa koje ne možete upotrijebiti za uvijanje sarmi. Za savijanje sarmi koristite listove srednje velicine, u svaki list stavite po žlicu nadjeva od mesa i zavijte i slažite sarme u krug tako da na sredini ostane mala rupa kroz koju e te poslije dodati zapršku. Slaninu i suho meso isijecite na komade i stavite izmedu sarmi. Kad savijete sve sarme dodajte lovorov list i nekoliko zrna papra i pokrijte sarmu preostalim listovima. Nalijte hladnu vodu i kuhajte na laganoj vatri oko tri sata. Od brašna, crvene paprike napravite zapršku prelijte preko sarme i nastavite kuhati još pola sata.


Post je objavljen 03.06.2007. u 21:12 sati.