Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ole17

Marketing

''DOBRODOŠLA TUGO''

Opet sam došla do jednog zaključka, još uvijek mi se sviđa….
Čudno je to kako mu se uvijek vraćam, iako znam da ga nikad neću voljeti. Možda sam bezobrazna: povrijedila sam ga, ali vratio mi je.
Barem znam da zbog njega neću patit, nemam razlog kad mi ništa ne znači, ali ipak…



… svaki put kad ga vidim – osmjeh mi se pojavi na licu a i uspomene…..
…. Izgleda da se sve opet vratilo prošle nedjelje kad je naručio pjesmu 'Dobrodošla tugo' , prišao mi i tiho mi na uho otpjevao nekoliko stihova…
Čudno kako pjesme mogu biti bolno istinite i kako se čovjek može pronaći u njima ….

Sad kad sam jedan od bivših
znam da nije ti stalo
glasom od šapata tiši
sam sebi kažem budalo.


Jer znam da trebao ne bi
al' ja još mislim o tebi
u meni nada rodi se
i umre svaki dan

Neću da te krivim
al' ovo moram ti reći
još uvijek zbog tebe živim
s tugom, al' nadam se sreći.

I prije nego se snađem
ona se kraj mene nađe
da me na tebe podsjeti
a ja joj kažem

Dobrodošla u moj dom, tugo
mirišeš na usne njene
hajde reci drugu svom
ko ih ljubi mjesto mene


….i zašto onda danas cijeli dan slušam tu pjesmu, i zašto onda cijeli dan mislim o njemu?
Sad opet imam želju poljubiti ga ….
Izgleda da nije sve ovo samo hir! Ni sama ne znam koliko puta sam mu se vraćala, koliko puta sam prekinula s njime i koliko puta sam ga povrijedila. A iznova to činim….
Opet sada želim biti s njim, opet pokušaš uz druge usne zaboravit one koje i dalje volim i koje nikad više neću imati….



- Dugo nisam pisala. Pokušala sam više puta nešto napisati, ali jednostavno nije išlo. Svaku riječ sam smatrala nevažnom, dosadnom i glupom…. Drugim riječima, nisam pronalazila ništa u svom životu važno što bi bilo vrijedno spomena….
- Kao i svaki srednjoškolac – radujem se završetku šk. godine, ali istovremeno i ne. Ljeto mi stvara previše slobodnog vremena koje ne znam iskoristiti kvalitetno, previše razmišljam, prisjećam se prošlosti, njega i upadnem u kratkotrajnu depresiju….
- Što se tiče planova za ljeto: MATURALAC (+ kava s Dariom u Budimpešti J), polaganje vozačkog, i mogući planovi (koji su se rodili jučer na kavi) za ljetovanje u Neum….
- Inače, ni ja ovih dana nemam više snage za školu, ali izgleda da što manje učim – rezultati su bolji. Prosjekom sam zadovoljna (kako i ne bi kad mi je najbolji prosjek u srednjoj)
- Inače, shvatila sam da što se više bliži kraj šk. godine, ljudi u razredu postaju sve manje tolerantni jedni prema drugima i sve se manje trpe (što je za moj razred rijetkost). Pa i ja sama uviđam koliko neke osobe sve teže podnosim, ali šutim.
- Živim za subote. Ovdje više nemam šta tražit. Selo je za mene postala takva monotonije tako da često idem do grada. Problem je jedino u tome što o tom ne kažem svojima jer mi ne daju da ulazim u auto s dečkima iz sela (ajmo reć da ju razumijem). Ali izgleda da u zadnje vrijeme nisam poslušna cura. Sve je to dobro dok me ne uhvati…. A kakva bi ja to bila 17-godišnjakinja kad ne bi radila stvari protiv pravila.
- Samim tim – postala sam dobra s dečkima iz sela, posebice sa starijima, ali još im moram objašnjavat da sa mnom mogu biti samo prijatelji.
- Ne želim više pisat ovaj post jer baš ni nema smisla, ali barem znate da nisam izašla iz svijeta blogova.
- Za kraj se želim zahvalit svim onima koji me čitaju. Ovaj blog imam već gotovo godinu dana, a neki od vas me čitaju od najranijih postova. Htjela bi samo zamoliti Baricu ako ovo čita da mi ostavi svoju mail adresu ili da mi se javi mailom jer bi htjela ostati u kontaktu s njom.

puno vas voli K¤L¤A¤R¤IS¤A¤
kiss

Post je objavljen 03.06.2007. u 20:03 sati.