Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristy

Marketing

Dečki su zakon!!

Sigurno se sad pitate što ću pametno napisati.. (zbog naslova mislim) Pa, evo.. Razmišljala sam malo i shvatila kako cure uvijek omalovažavaju dečke, nekad zbog ljubavnih problema, nekad zbog stalnog zezanja živciranja.. Ali, ako malo pogledate, dečki su stvarno jako dobri prijatelji i općenito su zabavni.. Mogu vam pomoći s vašim problemima (zato jer dečkima više vjerujete kad vam kažu neke stvari, dok s druge strane znate da bi prijateljice mogle malo uljepšati istinu da vas utješe..) No, zapravo je ovaj moj post posvećen dečkima iz mog razreda.

Luka B.
On je ovako dosta povučeni dečko, miran, ima prekrasnu kosu, ali ga ja ipak više volim njegovu kapu (koju mi on uvijek rado posudi) :) --ta kapa mi baš super stoji ;) hehe. Obično sjedi u razredu sa svojim slušalicama u ušima i mislima je negdje u svom svijetu.. E, da, skoro sam zaboravila.. obožava našeg profesora iz latinskoga ;) LOL

Nikola
E, Nikola je jedan dečko kojega ništa ne dira i uopće mu ne igra nikakvu ulogu, a obožava onu ljutu, ali ljutu rakiju. :) hehe.. –to su vam neke njegove fore.. Onda, jako je dobro upućeni u glazbu, sluša sve i svašta, ali ipak je meni najdraži jer sluša Robbija, i naravno kupuje sve njegove albume (zbog toga mi je za razrednu blagajnu dužan već..joj), pa sada znate tko me opskrbljuje najnovijim Robbijevim albumima ;)

Velimir
Koji smeh.. Moglo bi se reći da kad počne pričati, uglavnom baca fore. Njegova kosa je.. nebi komentirala :):):) S njim je najbolje ići frentati, uvijek ima neke glupe isprike, koje na kraju uvijek upale kod razrednika!?!! E, da.. a ako vas zezne, pa slučajno otiđe sa sata kad treba odgovarati, ( pa odgovara onaj koji je iza njega u imeniku), njega tako peče savjest da vam ide kupiti ružu.. :):) --to se dogodilo jedanput, Kika je dobila ružu..bilo je jako nice..

Sven
Sven je poseban slučaj. Mislim da je on dobar dečko, ali se malo pravi važan nekad.. :) Zezam se.. Uuuuvijek, ali uvijek časti sladoledom, (kako ga iskorištavamo)..Hvala Sven. :) Onda, čita dosta knjiga, kaj je čudno za dečke.. (vidite cure, i takvi postoje ;) I da.. ne voli obične autobuse.. To je nešto strašno.. Autobusi su mu vječni neprijatelji.. :)

Ivan
Naš predsjednik. Meni je on najfascinantnija osoba u razredu. Užasno inteligentan i zabavan. Sluša jako dobru glazbu, zarazio me sa Hladnim Pivom, (btw, pjesma Konobar rula..) onda, zeza se stalno i baš ne doživljava neke stvari :) Odgovoran je kad treba biti, zabavan uvijek, nekad i pretjera u zezanciji, ali.. nema veze.. Volim njegov humor (kopira iz serije Dr.House) :) Ma super je on.. I da, ako netko treba instrukcije iz kemije.. –prava osoba za to

Slaven
E, kad netko veli da je Slaven loš, onda taj netko nema pojma. :) Slaven je sad jedina muška osoba koja zna većinu mojih problema i koja me sluša kad mi je teško. Hvala Slaven. Moramo priznati da se on u zadnje vrijeme dosta promijenil.. :):) Na bolje naravno. Svi smo primijetili promjenu. Dalje. Fizičar, matematičar, sportaš. Najbolji odbojkaš u.. hm.. ;);) Dobro, nećemo to da se ne umisli.. I, da..još nešto.. Super mi je kad ga vidim s malom sekom u gradu.. :) (seka ga drži za ruku i vidi se da ga obožava) :):)

Marko
Uf..to je teško.. Rekla bih da je on malo dijete zarobljeno u tijelu sedamnaestogodišnjaka :) Njegova najbolja i istovremeno najgora osobina je sigurno iskrenost. Najbolji je sa fotoaparatom i većina slika koja je na forumu je njegov rad. (plakat koji je nasuprot učionice 2.j, isto tako ne smijem zaboraviti). Svi misle da je čudan, ali ga zapravo svi vole i poštuju. Svi vele da im njegove fore (koje baca na satu) smetaju, ali se svi smiju.. i to.. jako smiju.. pa onda.. :) On se neda pročitati. Malo je dijete, malo je ozbiljan. Jednostavno smo se svi priviknuli.. Marko je cool. :)

Domagoj
On je više doma nego u školi. :):) Ma, on je sam po sebi zakon. Smeh od čovjeka. Zabavlja nas stalno, i iznenađuje svojom hrabrošću.. (cijeli sat je proveo u ormaru zatvoreni..LOL, cijeli razred se smije, ormar se miče, a profesor nema pojma čemu se mi smijemo). Ne smijem zaboraviti da super pjeva. I naravno, sluša emo glazbu.

Denis
Kad smo tek krenuli u srednju školu, on je bio najpristupačniji od svih dečki. Uvijek nam je pričao svoje dogodovštine, pričice, stvari koje je proživio.. Uglavnom nas je zabavljao. Sada mislim da je najozbiljniji od svih i uvijek razmišlja prije nego napravi neke stvari. I, da.. ne smijemo zaboraviti.. Ljudi, zbog njega i Sane, vjerujte u ljubav. :)

Luka S.
E, Lukica vam je duša od čovjeka. On je tak dobar!! S njim je uvijek sve čista zezancija, ali uvijek pazi na sve. Na izletu je sve kupovao (piti mislim..omg, jesmo mi to njemu vratili?) Jako je darežljiv, nije ni malo škrt, uvijek gleda da i drugi ima dovoljno.. Super je.. Veli Jeki da joj je još simpatičniji bil nakon male nezgodice sa zubima..:)

Dino
Ooo.. Ovako. Mateja je izjavila da je Dino naš najbolji izvozni proizvod (pod naš mislim 2.g). :):) Osim kaj se u zadnje vrijeme počel furati na emo, nije se puno promijenil. Voli motore i kolko sam ja primijetila kuži se u tehniku..

To bi bilo sve.. Očekujem puno komentara od cura iz mog razreda.. :)


Post je objavljen 03.06.2007. u 15:29 sati.