Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ukletazena

Marketing

A new day has come...:)

Da, svanuo je i za mene novi dan – dan ljubavi...Bez obzira da li se radi o početnoj zaljubljenosti i divljenju ili ljubavi koja traje,ja sam ovaj dan prigrlila kao dugo očekivanog gosta...Netko tko me jako dobro poznaje, rekao bi: „ Janina, pa ti ideš iz krajnosti u krajnost...“, no ja se nakon toliko jada i više puta slomljenog srca neću obazirati na jalove i ljubomorom ispunjene komentare sa strane..Ja ne razumijem ljude koji žive samo za one-night-stande... Znam – sad će tu biti pregršt ironičnih osmijeha i komentara poput:“ Pa što govoriš glupost! I sama to radiš...“ Da. Radim. Ali ne uvijek...Postoji niz iznimaka, a jedan se od mojih razloga ovoga čina veoma razlikuje s tuđim razlozima...Moji su sljedeći: 1.) ili sam jaaaako pijana, pa se drugi dan tučem po glavipartyheadbangnamcorlud
2.) Meni je do te osobe jako stalo i veoma me boli srce kad znam da bih je htjela imati za sebe, no to je jednostavno nemoguće...I za to ona NIKAD neće znati. Znati ću samo ja i osoba koja praktički „čita moje misli.“ Ona meni najbliža...Eto, zato se i ja ponekad upuštam u tzv. „Ljubav za jednu noć“, a ne radi fizičkog užitka. To mi je valjda zadnje na popisu. Uglavnom - moji su razlozi, uspoređujući ih, u omjeru 2:8, u korist onog drugog.

A ustvari – tko sam ja se s nekim pravdam? To je moj život, moja svijest i moja duša – pa bila ona okaljana ili čista. Moj će život biti uništen, a ne tuđi. Danas je i umjetnost života nositi se sa tuđim komentarima i govorkanjima. To je jako teško...Kad bi se barem preko svega moglo u svakoj situaciji prijeći...No bit je u tome što mnoštvo rečenica započinje: Kad bi....Hm...Jedna riječ pokreće ratove, ubojstva, mržnju, svađe, rastave...To je moć jedne riječi, bila ona napisana ili izgovorena.

Kristijan...moj „novi“ Kristijan...Dečko za kojeg SA SIGURNOŠĆU tvrdim da me zavređuje, da je pošten, drag, pristupačan i kulturan. Da me neće povrijediti. Da će dati sve od sebe da sačuva ono što imamo sad i što ćemo tek izgraditi. Mislim u duhovnom smislu.

Kristijane...dozvoli da te volim....i uzvraćaj ljubav...
cerekcerekcerekcerekcerek

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 03.06.2007. u 14:53 sati.