Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decembar2001

Marketing

Sinčina

Ma vidi ti njega, kako mi je samo lijep!!!
Tatin sin.
Baš mi nešto dođe kao da se gledam u ogledalo, ali ne sad. Sada se ne vidim. Nego onako, po sjećanju.Sada sam sveneprisutan.
Kako je samo siguran u sebe. Sinčina moja! A nekada sam mu tepao: sinček. Eh, kako bih ga malo zagrlio. Baš je dobar posao odradila. Odgojila je pravu ljudinu. Znao sam ja da to ona može, samo mi se nekako bila predala i živjela u mojoj sjeni. Ona se držala one: iza svakog uspješnog muškarca stoji- žena.
E, zatim smo zamijenili uloge i stao sam ja iza nje. Možemo to mi odavde. Samo to oni ne znaju.

Pogledaj ti samo koliko je tu naroda. Nisu došli samo ponosni roditelji. Ah, naš mentalitet. Došle su i babe i tetke...džabe narodu govoriti -SAMO RODITELJI.
Baš su mu dobro odijelo izabrali. Maturant tatin. Kao da su i mene pitali. Ma, nekako mi on najljepši. Nije što je moj. Kakvo samo držanje ima.
A gdje je ona! Gužva je ovdje pred hotelom. Kako ću ju pronaći. Ma, vidi ti, i predsjednik HDZ-a vodi svoju krasoticu pod ruku. Doveo tata. A ja - koliki sam dug i širok - pod zemlju. A ono moje dvoje ste znali deložirati na ulicu , pa nek' se snalaze. Zajebala vas je moja lafica-lavica...zbrinula je ona njih oboje. A vama će napickanim i nalickanim prodanim dušama jednom maca zakucati na vratanca. I ne znate kako samo ispred svačijih vrata zaigra mečka.
A vidi onoga papka. Bio sudija, pa sad otiš'o u odvjetnike...ha, jadan ti je onaj koga ti zastupaš. A skrivao si se po moru i kad je utihnulo, vratili se mornari pa birali fotelje.

A gdje je moja lafica- lavica... Pa, da, eno je...SAMA...naslonila se na zid u kutu i čeka da obavi i to. Znam ja da ona ne bi došla da nije protokol. Oboje oni frkću na protokole. Oni su dosta sami sebi.
Ma, vidi ti kako mi se ona sredila: suknjica na tufnice, sandalice na štiklice, crveni karmin...i baš ju briga. Čeka pa da ide gledati "Doktor House". A ovi papci pasu je i skidaju pogledima do kole kože.

Tako sine, obiđi ju malo. Stani s njom. Nek' znaju da si njen. Nek' vide njeno ( a bo'me i moje ) remek-djelo. Baš smo te fino napravili, a ona doradila i izvajala pravoga čovjeka od tebe. Jest' da si malo bio zapeo zbog bolesti, al' bit će to sve dobro. K'o kad smo nekakve nježne krvi, pa sve na nas.

Morao sam doći da vas vidim. Inače,nisam vam htio smetati. Nahranili ste vi mene molitvama pa sam bio u izobilju ovamo kod nas. To nam je vrlo važno. Dokle god se tu kod vas naša imena pominju u molitvama nama je dobro.Nisam bio dugo. Jesam jednom malo poodavno došao joj u snove na crnomu konju /vi ne volite sanjati bijelo/, pa sam vas poveo oboje. Mirisala joj je kosa i držao sam vas čvrsto...i znala je, baš je znala kad je silazila s konja da se vraćam gore, ali nije mogla shvatiti. Kad se probudila vidio sam da ne vjeruje u to, a ja sam zbilja došao i vratio se gore.

I sad odoh. Ne mogu biti dugo. Došao sam te, sine, samo vidjeti u odijelu. Čuo sam, rekao si mami hoćeš na medicinu. Dobro sine, samo uči. To je važno. Inače, što je rekao
Kerry svojim mladim Amerima "....ako ne budete učili, onda ćete završiti u Iraku"....


Post je objavljen 04.06.2007. u 00:01 sati.