Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dhschultz

Marketing

"ISPRANO I NEISPRANO"

Jedno je sigurno.
''Adamova civilizacija'' se nalazi pred svojim krajem.
To ne znači da ja najavljujem opću kataklizmu ljudskog roda već najavljujem da će i ova civilizacija uskoro doživjeti dakadenciju i degeneraciju (što se već uveliko pokazuje), koje su doživjele svih prethodnih 27 nama poznatih i nepoznatih civilizacija.
(Svakako, za mene je interesantna spoznaja da je ova civilizacija 28-ma).

Pogledamo li malo bolje ''oko sebe'' uvidjet ćemo da je u svijetu mnogo toga negativnog uzelo velikog maha.
Tako, ako ste više informirani tad znate da znanstvenici koji prate vojna dostignuća panično traže najsmrtonosnija oružja za masovno uništenje ljudi.
Trzavice između Istoka i Zapada, ali i Sjevera i Juga, su sve prisutnije i oštrije.
Dodamo li još i Globalizaciju koja stvara jaz između bogatih i siromašnih, pa Globalno zatopljenje Planete, pa... to pametnog čovjeka mora dovesti do granice nekontroliranih postupaka.
I sad se ljudi sve više pitaju: Može li se znati tko je krivac za ovo ružno stanje Planete, koje se nepobitno pokazuje (a koje stanje su najavili neki ''paraljudi'').
Na žalost čovjeka čovjek je kriv za stanje u kojem se je našla Planeta, ali ipak ne toliko koliko mu se pripisuje da je kriv.
Nisu čak krivi ni oni ''isprani intelektualci'' (i njihovi klonovi) koji se ''rukama i nogama bore'' da duhovnost ne ''uđe čak ni na mala vrata'' u područje znanosti.
Nisu krivi ni politicari, ni.......
Pa tko je onda kriv?
Znam, u to nećete povjerovati no ipak ću vam reći: Krivi su Sudbinski ZAPISI.

Sad će ''znanstvenik'' (a naročito ''isprani klon'') dreknuti: Ma koji Zapisi? To ne postoji!
- Pa kako koji Zapisi? Pa oni Zapisi koji su ''pohranjeni'' u monadama.
Ma koje monade? Šta su to monade?
- Pa to su ona mjesta koja se spominju još od vremena starogrčkih filozofa.
O njima su pisali svi filozofi.
Ipak, poznato je da je Gottfried Wilhelm Leibniz bio prvi koji je razvio sistematsko učenje te nedjeljive jedinice.
Usput, njegova saznanja o monadama je dogradio Branimir Petronijević koji je za monadu rekao: “Monada je pojedinačna svijest, nedjeljivo biće; njeni atributi su svijesnost i volja”.
I još bih mogao da ''znanstvenicima'' i njihovim ''ispranim klonovima'' mnogo toga ispričam, naročito o Spiritu (Duši), o Stvoritelju koji stvara, o kozmičkoj svijesti, o kozmičkoj energiji, o čovjekovoj bioenergiji..., ali koja korist od toga kad on ''stenje stalno ko papiga'': Nema Stvoritelja! Nema svijesti, osim čovječje (i to znanstvene)! Nema Kozmičke svijesti, energije! Nema nikakvih specifičnih titraja ni frekvencija! Nema zapisa! Nema monada! Nema duše! Sve to je Kaos, koji vlada kozmosom - da bi se 16,5 milijardi godina planete okretale oko svojih sunašca, u svojim galaksijama, bez promjena (ukoliko ih nije pojela neka Crna rupa) - da bi se galaksije 16,5 milijardi godina brzinom svjetlosti udaljavale jedna od druge...
Interesantno je svakako još navesti to da je ''otac Kaos'' djelovao na Kemiju da ''kemijski djeluje'' na biokemijske stanice da se stvore bića koja će biti izgrađena od Devet sistema, a koji sistemi će se izgrađivati Devet mjeseci.
I da Nema - sve je to znanstveno dokazano.
Autsch, ubiše me u pojam ova Dokazana saznanja.

I umorih se.
Stoga predlažem da se počnemo igrati s brojevima i... slijedeći puta.


Post je objavljen 03.06.2007. u 11:19 sati.