Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znanostmmmm

Marketing

VRAŽJE STOPE

Pa što je sad pa to? To je jedan od najvećih misterija na našoj planeti. Štro se točno dogodilo? Zašto baš tamo? Tko je to napravio? Slijede objašnjenja:
Naime, u petak, 9. veljače 1855. godine stanovnici su se probudili i vidjeli veoma čudne tragove. Tragovi su bili preko cijelog grada i sela. U skoro svakom dvrištu. Prelazili su zidove visoke po tri metra. Bilo ih je po prozorskim limovima, pa čak i na tavanima. Ama baš po cijelom gradu. No najveći je misterij taj: Tko ih je ostavio?
Tragovi su imali pandže te su izgledali kao magareći. No problem je u tome što se tragovi išli točno jedan za drugim, u istoj crti te je svaki, ama baš svaki trag bio udaljen od drugog točno 80 cm. Tragova je bilo jako puno te su ljudi ustanovili da se ta spodoba morala kretati više od 150 km/h. Nevjerojatno. Naravno, stanovnici su se uspaničili.

Budući da su tragovi bili svugdje, počele su kružiti priče da ih je podsjetio Sotona. To su bile grozne priče. Ali tko je drugi mogao ostaviti takve tragove? Još danas se ne zna. Mnogi vjeruju da ih ostavio Sotona!
Teško da će to itko saznati. Uostalom. koja je životinja mogla trčati 150 km/h. Niti jedna. To je mogao netko svemoguć. U ovom slučaju to je Sotona!!!!

Ovo je bio pregled jednog događaja, koji je po meni, najveći misterij naše planete. Tko je te stope uopće ostavio? Teško ćemo to ikada saznati. Međutim, ako pročitate ili pronađete odgovor, javite nam komentarom.
Do tada, svima vama veliki pozdrav!


Post je objavljen 03.06.2007. u 10:35 sati.