Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Uplitanje...

Ne dopustite drugima da se upliću u vaš odnos.
Nevažno u kojoj fazi veze se nalazili potrudite se biti potpora partneru. Ne trebate biti vas dvoje protiv svijeta, ali samo vi možete potpuno razumjeti prirodu vašeg odnosa. Zaboravite na tuđa mišljenja i savjete. Čak i najdobronamjerniji prijatelji ako im dopustite mogu zasijati sjeme sumnje koje može potpuno uništiti vašu vezu. Oni ne razumiju uvijek što je najbolje za vas, oni imaju svoja ljubavna očekivanja koja se ne moraju nužno poklapati s vašim, čak i ako se u većini drugih stvari potpuno slažete i razumijete. Možda i nesvjesno, ali sigurno bi neki od njih vas radije čuvali kako svoga „frenda za pivo, tekme i sl“ ili uvijek raspoloživu „frendicu za izlaske, kave ili shopping“ nego vas vidjeli smirenog sa ženom ili mužem i kako većinu vremena provodite sa svojom obitelji.

Pokušajte ignorirati prijatelje koji vam govore stvari poput: „Pokaži joj tko je šef“ ili „Ti možeš naći nekog boljeg“ ili „Ne bih ja do dopustio/dopustila“. Tko zna što bi sve oni dopustili da imaju pravu ljubav i tko zna što sve dopuštaju.

Također, budite oprezni kod predstavljanja novog partnera obitelji. Vaša obitelj ima već kreiranu predodžbu što je najbolje za vas i vjerojatno će vašem partneru naći neke mane, koje se mogu činiti zaista ozbiljnima ili obrnuto. Dok se vaša obitelj čini punom ljubavi prema vama morate znati da postoji šansa da će pokušati udaljiti vašeg partnera od vas. Ne trebate birati, ali pokažite potporu.

Očekujte neslaganja, iznenadne događaje koji će uzdrmati vaš odnos, ali ih pokušajte razumijevati na humorističan način. Budite potpora partneru u neugodnim situacijama i teškim trenutcima. Jer samo na taj vaša veza može izdržati.

-Josip-

Post je objavljen 03.06.2007. u 10:07 sati.