Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Sve najbolje Zoranu Milanoviću, novom predsjedniku SDP-a


Dobro je za SDP, a i za Hrvatsku da Milan Bandić nije postao predsjednik SDP-a.

Bojim se da je Aleksandar Milošević, djelatnik IPD-a u Sisku (radio u vojnim novinama Bojovnik s Andrejom Rorom i Davorkom Vidovićem) napadom na Bandića na izbornoj konvenciji SDP-a imao zadatak okrenuti glasače upravo zagrebačkom gradonačelniku:

Bandić je bespravno sagradio vikendicu iznad Samobora, a njegovo pismo upućeno stranačkim delegatima imalo je 21 gramatičku grešku - rekao je Milošević čiji je kraj obraćanja dočekan velikim zviždukom.

Tomislav Galović, Nataša Zečević, Javno.com, 02.06.2007.


Kao da SDP-ovci ne znaju i za puno teže Bandićeve grijehe, što su uostalom i pokazali izborom Milanovića za predsjednika.

Ponašanje Aleksandra Miloševića jako nalikuje na djelovanje Domagoja Margetića. ista škola. Milošević je za socijalizma izvještavao s Bliskog Istoka. Poznato je u kako su bliskim odnosima bili Tito i Arafat.

Aleksandru Miloševiću, kojega sam na vlastite uši čuo kako u Vjesniku 1991. pjeva ustaške pjesme, pripisivali su se i tekstovi u tim novinama iz 1993. potpisivani pseodonimom Andrija Domazet, a u kojima se huškalo na rat s Bošnjacima.

Ne bih se začudio da su Bandićevi ljudi slali u SDP i anonimna pisma protiv Hercegovaca o čemu se govorilo dan prije ove konvencije.

Čini se, u Hrvatskoj je sve manje prostora za udbaške metode u politici i novinarstvu.



Post je objavljen 02.06.2007. u 22:47 sati.