Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

"Kvarat iza osam"


Talk-show program “KVARAT IZA OSAM“ u
ponedjeljak, 4.lipnja 2007.
s početkom u 20,15 sati u foajeu Kazališta.



TALK-SHOW „KVARAT IZA OSAM“

Scenska udruga Leona je počela sa realizacijom talk-show programa pod nazivom „KVARAT IZA OSAM“, koji će se baviti aktualnim šibenskim temama ili aktualnim šibenčanima.
U prvom talk-show programu,koji je bio u četvrtak, 24.svibnja u foajeu šibenskog kazališta s početkom u 20,15 sati,tema je bila „Šibenik grad sporta“.

Sportski novinar Boris Čubrić ugostio je predstavnike šibenskih klubova: ženskog košarkaškog kluba Jolly J.B.S. (Josip Stojanović), nogometnog kluba „Šibenik“ (Goran Pauk), muškog košarkaškog kluba „Šibenik“ (Joško Šupe) , SDBV „Dalmatino“ (Damir Lambaša) i predstavnika grada Šibenika dogradonačelnika Tomislava Ninića.

U razgovoru sa predsjednicima i trenerima dotaknuli su se aktualnog stanja u klubovima i njihovih rezultata, rada sa mladima, uvjetima rada, kao i o planovima i očekivanjima u budućnosti kluba.

Tema slijedećeg talk-show programa je „Kvaliteta života mladih u Šibeniku“ u kojem bi voditelj Samir Mila ugostio predsjednice Vijeća učenika Gimnazije i Ekonomske škole, pročelnicu za društvene djelatnosti prof. Živanu Podrug i glazbenog producenta Željka Petreša.




Dakle, kolegice i kolege koji znaju konstruktivno raspravljati, imaju želju i volju raditi na kvaliteti života mladih u gradu - neka dođu i kažu što misle.

Vidimo se! mah




Post je objavljen 02.06.2007. u 19:58 sati.