Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travels

Marketing

Dan na bazenu

Evo jedan post malo u humorističnom duhu.
Moj hotel tj. nakupina apartmana ima u sredini pristojan bazen. Tu uglavnom provodim svoja prijepodneva tokom vikenda.
Današnji posjet bazenu je bio baš za jedan post.
Oko 9 sati me probudila vika izvana, a moj prozor ima pogled na bazen pa sam otišao da vidim što ima.

Photobucket
Pogled iz moje sobe, malo mi smeta zid, ali dobili ste sliku.

Jer buka uglavnom znači da ima ljudi na bazenu. Pogledam kroz prozor i vidim 4 žene. Jupiiii, pomislim u sebi i odlučim da krenem dolje. Ovdje morate ići na bazen između 9 i 12 sati jer kasnije je neizdrživo (ok sad nisam rekao nešto pametno, ali ajde).
Dođem dolje zauzmem ležaljku namažem se kremicom i legnem sunčat.
U bazenu je bio muški sa 5 žena. Nakon pola sata sam skužio tko je mama i tata (te riječi znam). Nisam još nikad to rekao, ali Arapi uglavnom ne znaju plivati, što i nije bas čudno sa obzirom da u KSA ako ste iz Riyada, nema u blizini mora, a javno kupanje samo je po sebi big NO NO. Tako da ako ih vidite negdje gdje ne moraju žene biti pokrivene, uglavnom uživaju sve u 16 u vodi.
Cijeli bazen je dubok oko 1.7m.
Ali sve žene su imale šlaufove oko struka. Što i ne bi bilo smiješno da nisu odrasle. Još je smješnije ako bi došle do sredine bazen bez šlaufa, držale bi se za tatu kao da je dubina kilometar. Bilo mi je toliko smiješno da sam se htio zderati jedno , da neka pokuša samo stati na svoje noge. Hehehehe.

Bile su 4 kćerke, jedna vrlo zgodna. Pošto sam kratkovidan, nosim sunčane naočale sa dioptrijom, od kojih se ne odvajam niti kad idem u vodu. Tako da sam moglo eyeball-at ili ti po naškim bacat oko na njih bez beda.
Što je još smješnije, ove cure očito nisu čule za badiće. Ne nisu se kupale gole, perverznjaci. Već su imale obične bijele grudnjake. I sve su bile u hlačama.
Jedna je samo ušla u običnim bijelim hlačama i majci u vodu, već sam mislio da je malo, fijuuuu. Ali kad je skinula majicu i ispod običan bijeli grudnjak, bio sam još začuđeniji.
Najzgodnija je imala badić, samo da napomenem. Uglavnom kupaju se one, vrište li vrište.
Znate kako bakice vrište kad ih u toplicama pohotni dedeki pokušavaju šlatati (ne pitajte kako ovo znam, recimo da sam djetinjstvo proveo sa bakom i djedom po toplicama u Sloveniji). Ili još bolje, kad grupa pijanih ženski vidi neku poznanicu koju nisu dugo vidjele, pa onda, jooooooooooj, kaaaaaaaakoooo si. E ove su još tri put gore.
Iako brijem da žene ne percipiraju sebe dok vrište, ali mogu pogoditi vrlo visoke tonove.
Bacim se nakon 15 minuta na suncu u vodu, da se ipak malo pravim važan, jer ipak znam plivati. I tako gledam ja njih, gledaju one mene, smijulje se.
Nakon pola sata u bazenu, dolazi sin (da bio je i jedan sin) u vodu sa čašama čaja. Ovdje vole čaj više od Engleza.
Ponudili i meni, ali ovaj put mi nije bilo neugodno, samo sam lijepo se nasmiješeni zahvalio i odbio.
Izađem iz vode, da još malo uhvatim sunca, kad su se cure počele natjeravat po bazenu pokušavajući si otkopčati grudnjake.
Ovo je trajalo dobrih 15 minuta, i mogu reci da sam uživo, baš je bilo zabavno. E da u to doba sam bio jedini muški na bazenu.
Naravno, grudnjak su otkopčale onoj najružnijoj, naravno, zar ste očekivali nešto drugo.
Najzgodnija sa badićom, je imala gordijski čvor na badiću, užas. Brijem da ga ni sam Herkules ili Aleksandar veliki (ne znam) ne bi mogao otpetljat.
Kasnije su došli u bazen sa čašama juica. Opet su me ponudili. Zašto mi nije tata ponudio svoju najzgodniju kćerku, rađe bi to.
Sad se konačno hladim u svom krevetu, čekajući da mi se Saudijka javi, te da mi konobarica dogura grilled chicken sendvič i času svježe istisnutog juica. Ah život je lijep.

P.S.
Pozdrav iz Bahraina.
Šlauf, je pojas za spašavanje, za one van moga govornog područja
Inače Saudijka ima 5 sestara, i svaka je bolja od prijašnje.
Pozdrav i njima.


Post je objavljen 02.06.2007. u 10:09 sati.