Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola1

Marketing

NEMA NASLOVA.NIŠTA.NON.NOT.END.

Jučer nas je u školi bilo oko 20 što je malo jer nas je inače 30.Neki ljudeki su išli u grad mladih,mi nismo imali dva sata bilologije tak da smo sat i pol imali tjelesni.Cure su imale cijelu dvoranu za sebe.jupi.Danas napokon idem gledat pirate s kariba,jedva čekam.

Nekaj sam sje*******sa mp3 tak nemrem stavljat nove pjesme.nemojte pitat kaj.Htjela bih pohvaliti Saru što je probala upast ali su joj nekaj srali da je premlada još i tak nešto.cura pjeva super,famozno(kako vam je draže)..joj.jedva čekam pirate.

Ovaj post neće biti jaaakkkkkoo dugačak.sam da se zna.Kao što vidite imam novi dizajn.baš mi se sviđda(na njemu piše I HATE YOU).

Danas igra HRVATSKAhrvatska -estonije.dam se kladit da ćemo pobijedit.Volim Hrvatskuhrvatska srce moje, kuca za nju ja to volim, volim Hrvatskuhrvatska...

Moja mama je danas otišla u Mađarsku.preciznije u Budimpeštu.SRETAN PUT I VEEEEEEEEELLLLLLLIIIIKKKKIII POZDRAVVV MMMMMAAAAAAAMMMMMMMMMAAAAAAmahwavemahwavevrati se brzo!!!!!
i to bi bilo sve
SADA SU NA REDU POZDRAVI:
Tinu(emo kid)partysmijeh
Borisusmijehpartythumbup
Marinutpartysmokin
Ivanibangmouthwash
Ivanucoolmadblabla
Petrusmijehsmokinthumbupnjami
Sari kisswavemahgreedy
Doriburninmadheadbangmahwave
Mojoj sestri Lunicoolroflkissrolleyeswinkyeseeknonodeadgreedymouthwashnaughtynutpartysmokinthumbupwavecerekblablanjaminamcormahludhrvatskazujo

Post je objavljen 02.06.2007. u 09:48 sati.