Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavisa

Marketing

Greške u filmovima

opis slike



Snimanje filmova nije jednostavan posao, i kao u svakom poslu, greške su neizbježne. No nekada su te greške toliko nelogične da postaje očito da netko nije dobro obavio posao za koji je plaćen. No više što vrijeđaju gledateljevu logiku, te greške posebno zabavljaju publiku, koja se njihovim gafovima zabavlja i radi privatne top liste. Evo nekoliko očitih logičkih pogrešaka sa snimanja...

opis slike



Kada zrakoplov stiže, vidi se da ima četiri motora, no kada odlazi, ima samo dva motora.

opis slike



Kada jeff Goldblum vadi alkohol iz frižidera vidi se da su police pune hrane. No, kada njegova bivša žena vraća bocu u frižider, on je potpuno prazan.

opis slike



U 'Bitci Kartažana' u Koloseumu, jedna od kočija se prevrne, a kada se prašina slegne pod njom se vidi cilindar za gorivo.

opis slike



Baš kada kapetan Jack Sparrow tjera ljude na palubu, iza njegovog lijevog ramena upada član filmske ekipe sa kaubojskim šeširom, sunčanim naočalama koji nezainteresirano promatra pučinu.

opis slike



Hobite Merryja i Pippina oteli su Uruk - hai, i čvrsto im svezali ruke, i čvorovi su prerezanni tek kada su pobjegli tijekom borbe. No, kada konj umalo pada na Pippina, on ima ruke široko raširene. U idućem kadru ruke su ponovo svezane.

opis slike



Kada Harryja dovedu u Gryffindor on sjeda na desnu stranu stola do Rona, no u idućem kadru on sjedi na lijevoj strani do Hermione.

opis slike



U drugoj polovici filma Frodo ima ožiljak na desnom obrazu blizu brade. U jednoj sceni ožiljak mijenja stranu pa se pojavljuje na lijevom obrazu.








Post je objavljen 01.06.2007. u 21:46 sati.