Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

....


Preselili smo sve stvari u firmu...eto, sad mi je skladište puno kutija i vreča te obiješene odjeće (koju nisam htijela gužvati u vreče).

Sinoć smo do 23:30h raznosili stvari...umorna sam bila ko konj.
Polovica je jučer cijeli dan krečio...tri premaza jer je ispod bila neka ružna crvena boja i stalno je probijala van.
Trebala je biti svijetlo, svijetlo naranđasta ali je ispala neka boja breskve...ah, dobro...zujo

Za sad budemo spavali u sobi od Polovičinog brata (on studira u Zg). Trebali smo u našem ali nije još sve gotovo i ovako je ipak jednostavnije.

Gazdi sam dala 120kn za materijal za krečenje i rekla mu da više love nemam...posebno ne 500kn još. I tako je i ta saga završila.

Sad budemo živjeli na potpuno drugoj strani grada nego posljednje 4 godine....tako mi je nekako neobično uopče ne krenuti prema toj zgradi u kojoj sam živjela tako dugo. Vele da se čovijek na sve navikne, i istina je to, pa tako ću i ja :))

Zadnje dane jedemo užasno nezdravo....samo fast food, užas...ali samo zbog toga jer nemamo gdje skuhati ...mislim, skuhala bi ja doma ali kad? Nikad me nije bilo doma zadnjih 10 dana. A da, zaboravila sam da smo bili u subotu u svatovima, e tamo smo jeli ali nije bilo Bog zna kaj. Kolači su bili super, ali do je valjda jer sam bila u pms-u pa mi se jelo slatko rofl

........

Ajme, ovaj post je potpuno zbrčkan...baš se tako danas i osiječam...zbrčkano.

wave


Post je objavljen 01.06.2007. u 17:39 sati.