Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

MNK"MARTINOVKA" ORGANIZIRA 1.MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR JUNIORA - "MARTINOVKA 2007"

Predpostavljamo da smo prvi klub u Republici Hrvatskoj koji organizira juniorski U-18 međunarodni turnir u futsalu koji je prijavljen kod Hrvatskog nogometnog saveza (HNS-a) i Europske nogometne federacije (UEFA) i nadamo se da će uči u godišnji kalendar turnira HNS-a , UEFA i FIFA za mladež (juniora U-18) u futsalu.

Na turniru nastupaju gosti iz inozemstva :1.) Italija - futsal klub iz malog mjesta Valdobbiadene provincije Treviso("Altamarca-Group") 2.) Makedonija - iz mjesta Skoplja ("Junior cup A1 TV" ) 3.) Hrvatska - četiri zagrebačka kluba i to drugoligaši:domaćin MNK"Martinovka" i MNK"Zagreb-Puljić" , prvoligaši : MNK"Orkan-Zagreb" i MNK"Uspinjača".

Turnir se igra u dvorani II, Doma Sportova - Zagreb - Subota (16.06.07.) i Nedjelja(17.06.07.) od 9,00 do 15,00 sati.Igra se po FIFA-futsal pravilima 2x15'.

A sada najvažnije kako je došlo da se organizira turnir . Moramo kazati da idejni začetnici TURNIRA su treneri juniora iz MNK"Orkana-Zagreb" Kujtim Morina i MNK"Uspinjače" Matija Đulvat dugogodišnji prijatelji i reprezentativci futsal reprenzetacije Hrvatske.Početkom mjeseca Svibnja sa svojom idejom,upoznali su predsjednika MNK"Martinovke" Rudolfa Pristovnika što je on odmah prihvatio i krenulo se u realizaciju.Matija Đulvat koji kao profesionalni igrač (osam sezona igra u Italiji ) odmah kreće u akciju poziva svoje prijatelje u Italiji i Makedoniji na turnir što oni sa zadovoljstvom prihvaćaju. Nakon toga trojac Matija,Kujtim i Rudi kreću u obilazak sponzora i dogovora s ZNS-om - HNS-om , pisanje pozivnica klubovima, raznih dopisa savezima i molba za sponzorstvo što traje još i sada.Polako ali sigurno "kockice turnira " se slažu i vjerujemo da će prvi turnir biti na zadovoljstvo svih primjereno organiziran.



Post je objavljen 07.06.2007. u 10:30 sati.