Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veslacica1988

Marketing

Prsten u zraku

Neznam kad sam se tako nasmijala jednoj politickoj emisiji kao sto je '' Otvoreno''. Tema je bila '' Tko su zapravo jet seteri u Hrvatskoj, i da li oni piostoje'' ? U emisiji su gostovali gosp. Radeljak, urednik potrala index.hr Babic, urednica Storya, manekenka Fani Stipkovic, te prof. Laliæ sa Fakulteta politickih znanosti. Malo je bilo cudno sto je takva tema bila u ozbiljnoj politickoj emisiji, ali posto se u zadnjih tjedan dana ne prestaje pricati o rastavi Radeljakovih, Mislav Bago nije htio zaobici ovakvu aktualnu i uvijek javnosti zanimljivu temu. Rastava Radeljaka i Pokosice je toliko zaludila Hrvatku, da je cak zasjenila i izbore za predsjednika stranke u SDP-u. Zaboravila sam spomenuti da je gostovala i poznata knjizevnica Jelena Rudman, poznata po svom vrlo neugodnom rjecniku punog psovki.
Prvo je Bago zapoceo ispitivati Radeljaka o njegovoj rastavi cemu se Radeljak u potpunosti protivio, jer nije zelio da se njegova intima izlaze javnosti. Tada su poceli napadi ostalih gostiju o tome kako on sam prodaje svoje slike vjencanja, slika se sa svojom Vlatkicom gdje god stigne, pojavljuje se na svim '' vaznim'' dogadjajima, no on tvrdi kako on samo zeli svima pokazati koliko zeli zastiti svoju Vlatku, i ne zeli slusati kako je svi ostali zovu sponzorusom i prostitutkom. Hm... Ono sto me je isto tako jako zacudilo je Radeljakovo izrazavanje. Taj gospodin sa zavrsena kako on kaze 3 fakulteta, jedan injzinjer, nije znao izgovoriti jednu suvislu recenicu. Cinio mi se veoma plitak, kao i njegovi odgovori na sva postavljena pitanja. To se moguce dogodilo zbog njegove zbunjenosti, no stvarno je ostao los dojam na mene.
Eto, da vam ne prepricavam cijelu emisiju, ono sto je zapravo bio vrhunac emisije je kada je Bago na krju upitao Radeljaka zasto on jos nosi prsten ako je ozenjen, a on je hrabro skinuo prsten i bacio ga na pod. Toliko o tome da njega mediji unistavaju, i vuku po novinama. Jedan pametni i ozbiljan covjek nikad ne bi takvo sto napravio u emisiji koja ima veliku gledanost, te osramoti sebe i sve koje ga poznaju, posebno Vlatkicu i njegovu kcerkicu, koja ce zapravo najvise pretrpjeti.
Evo ljudi, moze vam biti zao sto niste gledali, ali evo, ja sam vam ispricala najsocnije detalje, pa prenosite svojim prijateljima i buducem narastaju! smijeh

Pusica mah


Post je objavljen 01.06.2007. u 16:44 sati.