Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/7b0legends

Marketing

Ludi tjedan

wave Pozdrav! wave
Završio je još jedan tjedan škole. Moram priznati da je ovaj tjedan bio vrlo naporan, strašan i grozan, ali kakav bi mi to bili razred kada ne bi bilo i smijeha i nestašluka 7.b. Usprkos grozni ocjenama koje smo dobivali ovaj tjedan ( naravno bilo je i dobrih ocjena, kako za koga) ima mnogo zanimljivih stvari koje su se desila.

Mija i Dabar, te ispitivanje iz biologije:
Miju i Dabra već neko vrijeme zezamo da hodaju. Sve je počelo na izletu na Plitvičkim jezerima kada je Dabar pitao miju hoćemo hodati mislim onako tu po livadi i držat se za ruku i Mija je pristala. I od tada ih zezamo Mija + Dabar. Dabar je od kako "hoda" s Mijom popravio u školi. Dobio je 4 iz odgovaranja iz fizike. thumbup Bravo Dabar thumbup. Ali očito mu ta veze s Mijom nije pomogla pod biologijom kada je trebao odgovarati. Bilo vam je to ovako: prozove profa Maria i Dabra da idu odgovarati. Dignu se oni i odu odgovarati. Počne profa pitati. Prvo pitanje Mario točno odgovori.
Drugo pitanje Dabar pogodi. Treće pitanje Mario ne zna i od tada je krenuo niz nesretnih pitanja. Ne zna Mario, ne zna Dabar, još je Mario neš i zmuljo pa je izgledalo kao da je nekaj učio , ali da se sada zmotao. Profa je Dabra skužila da ništa ne zna i pita ona njega jesi učio da kao što je Dabar dobro pošteno dijete kaže istinu: nisam profesorice., zatim profa pita za zašto nisi, a Dabar odgovori: bio sam na svadbi i par rođendana pa nisam stigao. Mi umremo od smijeha, a profa uzme kemijsku i napiše u dnevnik Dabrovu izjavu: NISAM STIGAO UČITI JER SAM BIO NA SVADBI I PAR ROĐENDANA. I tako sada ta izjava stoji u dnevniku kao uspomena da Dabrovo odgovaranje biologije. I Mario nam je uljepšao sat biologije. Kao što sam vam već rekla da niti Mario nije znao baš gradivo pa je ubrzo i njega profa skužila da nije ne zna i da nekaj mulja pa je i njemu postavila isto pitanje: jesi učio, a on će na to jesam malo. Mi opet prasnuli u smijeh, a profa opet uzela olovku i napisala u imenik: UČIO SAM MALO. Na nažalost nitko nije došao odgovarati, valjda je profi već bilo muka. Baš šteta jer tko zna možda bi još netko imao kakvu smiješnu izjavu.

To je to za sada. Nastavak sljedi u idučem postu.
wavePodrav!wave


Post je objavljen 01.06.2007. u 16:29 sati.