Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelicka9

Marketing

novi post

evo ljudi moji! ja sam zaljubljena , oni koji znaju dobro , a ako neznate jos bolje , jer vam , ja mislim , necu ni rec! Evo ovaj je post za KLEU & NIXU & OZANU

I da samo jedna poruka jednoj curi , gle ako ti je krivo sto se smijem i kad me boli , ugledaj se na mene jer , istina ne rjesava se sve s osmijehom , ali na njemu ti zavidi onaj koji je ljubomoran jer misli da nemas problema , a onaj koji te poznaje ako zna u cemu je stvar on ce biti sretan jer ce vidjeti da imas snage za osmijeh. i vjeruj mi osmjeh ljudima puno znaci i onima koji ga primaju i onima koji ga daju. zato me pusti na miru jer neznam kako da budem sretna kad mi stalno nesto prigovaras!

evo sada post ! prvo:

NIXA:ta je cura zakon, puno mi znaci , i uvjek ce mi puno znaciti. spremna je pomoci i razumjije me i podrzava u svakoj mojoj odluci.takvog prijatelja svako moze pozeljeti. luda je , uvijek spremna na zajebanciju , i naravno jako je zgodna!eh o njenoj ljubavi necu govorit , to ju sami pitajte =). sta jos o njoj napisati ? neznam , mislim da je svi vi znate. i evo nixa veeeeeliiiiiiikaaaaaa puuuusa i da puno te volim =).

a sada KLEA:

KLEA: ona je super cura. ona i nixa su mi best frendice i puno mi znace.cura je zakon , zna sto je iako nezna sto hoce. frendica kakvu svatko moze pozeljeti. bez nje bi mi u zivotu ostalo jedno prezno mjesto koje niko osim nje nemoze popuniti. trenira rukomet. zabavna je. u njenom mi drustvu nikad nije dosadno. nista joj nemogu zamjeriti jer nikad nije ljuta sto joj god kazem. poznaje me i zna da ja uvjek svima sve u facu kazem.cura koja za mene nama mane. i da jos jedna stvar - obozava pricati na telefon ili mob sta god.

na redu je OZANA:

ah OZI sta o njoj reci. poznam ju vec nekih 9 godina. u vrticu smo uvjek bile nerazdvojne.super je cura.zna sto zeli i kako to ostvariti.uvjek ce isfurati svoju furku i to mi se kod ne svida. simpaticna je , dobra , luda , otkacena i da zaljubljena =).njoj se uvijek mogu obratiti kad nesto nije u redu i kad trebam podrsku.

evo meni se vise neda pisat.samo cu vam napomenut DA DRAGI MOJI JA SAM ZALJUBLJENA=). i on to zna nazalost =(. i da znam da 100% necemo biti zajedno ali sta ja mogu , nemogu protiv svojih osjecaja.stalo mi je ali nema veze. ajde pozdrav svima. volim vas i ostavite mi puno komentara =).

Post je objavljen 01.06.2007. u 14:20 sati.