Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Povratak bande Stine, Njoka, Jure, Pere, Čavkea i Buldožera

Na redovitoj konferenciji za novinare PU PGŽ izneseno je sljedeće: Nepoznati počinitelj je iz mesnice «Vendita» na riječkoj tržnici otuđio veću količinu suhomesnatih proizvoda pričinivši štetu od 9000 kuna.
Dakle ekipa se vratila.
Nakon što su izvježbali vuču kamionske prikolice do te mjere da su teže pili vodu nego što su vukli, Stina, Čavke, Njok, Jure, Pere i Buldožer su odlučili s prikolicom otići u život.
"Kažu da je najbolji provod u Rijeci. Idemo tamo?" predloži Čavke
"Ma šta ja znam?" ljeno će Njok češući se po škembi
"Ma daj njok tebi se nikada ništa ne da." ukori ga Stina i uzvikne "Nego što! Idemo!"
Tada su se opasali kožnim remenjem za prikolicu i krenuli prema Rijeci. Po putu su pili Pivu što ubija koju su kupili na obližnjem OMV-u.
Kada su ušli u Rijeku ljudi su ih u čudu gledali
"Pih i oni su mi neki alternativci kadatako ispod oka promatraju one što su drugačiji od njih. To što vučemo prikolicu nimalo nas manje ne čini ljudima." kaže Jere, a ostatak ekipe se složi s njim.
Međutim kako nisu mogli s prikolicom ući niti u jednu birtiju, kupili su si pivkane u drugstoru i parkirali se na Kontu. Tamo su se skompali s ekipom koja je nakon početne skepse ipak prihvatila njihovu privrženost kamijonskoj prikolici.
Nakon pijanke počelo se daniti pa je Njok počeo gnajviti da odu doma. Kako je bio dosadan i niti jedna nova piva ga nije mogla smiriti, ekipa je odlučila krenuti kući.
Ipak: "Gladan sam" požali se Buldožer
"I ja isto:" kaže Pere
"Bogami ne bih imao ništa protiv jednog suhomesnatog zalogaja." zaključi Čavke, te svi zajedno složno krenu u potragu za hranom.
Kada su došli do Hambija skužili su da nemaju više para, pa su odlučili provaliti u mesnicu.
Pol sata su tragali za idealnom mesnicom i onda su je našli, provalili, uzeli i smjestili se u prikolicu gdje su se najeli, prespavali, pa kako nitko nije pretražio prikolčicu i u kasno popodne punih trbuha sretni su počeli vući prikolicu kući. Povratkom su energiju obnavljali suhomesnatim proizvodima.

(osim same krađe cijela rekonstrukcija je potpuna izmišljotina i ispričavamo se svima koji se nađu uvrjeđenima)

Post je objavljen 01.06.2007. u 13:49 sati.