Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivota42

Marketing

Lov

Dosta o djeci, najbitnije je da svatko ima mogućnost izbora i da tako i treba uvijek ostati. =)

Sad ću na blažu temu, vegetarijanstvo. Ako ste jedna od osoba koja hrani svoje životinje povrćem ili sojom pa misli da je soja apsolutna zamjena za meso jednoj mački koja ima zube kao mesojed jer je mesojed, molim vas da odmah prestanete. Iako bolje soja nego povrće, ali svejedno.

Ako ima vegetarijanaca koji namjeravaju svoju djecu hraniti biljkama dok im djeca ne odrastu, brzo prestanite tako razmišljati ili se sramite. Na medicinskom se učilo o poremećajima u prehrani. Nisu samo bulimija i anoreksija problem.
Zamislite nos i gornju usnicu spojenu. Spojeno živim tkivom. Lice koje se raspalo na tom mjestu. Odvratno je. Zamislite.
Tako izgleda. Pogledajte u embriološkim knjigama ako vas zanima.
Uglavnom, nemojte to raditi djeci nikada, nego ih odgajajte kao svejede i onda dajte na izbor kada odrastu da jedu što žele jesti.

Da se nebi krivo shvatilo, nemam ništa protiv vegetarijanstva, dapače, možete ne biti vegani nego jesti samo voće koje padne sa stabla. Unatoč tome što jedem i kapitalističko smeće poput McDonald'sa, jasno mi je potpuno da je nekome meso gadno. I meni je ponekad, da budem iskrena, gadi mi se taj okus ponekad, ali ga jedem zbog zdravlja. Kao što i pijem mlijeko kada sam bolesna jer ne osjećam okus.

Ali smatram da je životinje humanije ubijati zbog hrane nego ne dati nekoj karici da se prehranjava bez obzira na inteligenciju naravno. Nije u redu ubiti polarnog medvjeda jer je lijep (štoviše, to je gadno), ali je u redu ubiti kravu i uzeti joj kožu ako ćeš joj i meso pojest.
Paštete od konjetine jedino mi ne zvuče privlačno, ali konji se ionako više ne ubijaju zbog pašteta.

Tek da znate, lovci nisu krvnici nego ubijaju životinje zbog prirodne ravnoteže i one koje su bolesne da se ne muče ako im već nema pomoći. Tamo vlada eutanazija.
Ako vidite "lovca" koji ubija trudne ili mlade, prijavite ga. Znači da ne ubija u sezoni lova, a to je krivolov.


Post je objavljen 01.06.2007. u 13:57 sati.