Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idontwannagrowup

Marketing

Koji naslov da dam ovom postu?

Ovak: kao prvo bilo bi pristojno da vas pozdravim i da vam zahvalim na komentarima.
U nedjelju sam išla sa Tinom i Letiziom na kupanje. Ali sam prije toga, u subotu, išla u Klagenfurt i u Minimundus (koji se naravno nalazi u Klagenfurtu) sa klubom na izlet.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
I još puuno slika.... sve ukupno ih ima oko 60.
U Minimundusu nam je bilo suupersmijeh, svašta smo radilismijehsmijeh, jedina glupost je to da su rekli da je voda hladna pa se nismo mogli kupatpuknucu, ali stvar je u tome da voda nije bila hladna jer smo mi močili noge i vidjeli smo koliko je zapravo hladna, a koliko toplamadmad!!!

A u nedjelju sam poslje kupanja sa Tinom i Letiziom otišla na Mafijin (Emin) rođendan. Bilo nam je fora i nije bilo uopče dosadno, samo što je padala kiša pa nismo mogli ići van, nego smo umjesto toga gledali film Noć u muzeju, iako su ga svi već gledali, ali je film baš zaaakon!!!



Ma da...istina je... malo sam pisala u ovom postu jer stvarno neznam o čemu pisati jer mi se ništa konkretno ne događa, ali sam ipak stavila par slika i jedan filmić. I sam da kažem, jer sam se sad sjetila, danas krećem za Split jer idem na državno.
'ĐENJA DO SLJEDEČEG POSTA ILI BOXA!! I MOLIM PUNO KOMENTARA ZA KAD SE VRATIM IZ SPLITA! BOOOK!!

Post je objavljen 01.06.2007. u 11:17 sati.