Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/te0amo

Marketing

PATIM ZBOG TEBE STALNO...JEDINO ĆU BITI SRETNA AKO BUDES SAMNOM I UZ MENE


Free Music

Free Music



Free Music
ZA DEČKA KOJEG VOLIM NAJVIŠE NA SVIJETU
I KOJEG ĆU ZAUVIJEK VOLJETI!

Image Hosted by ImageShack.us
Pjesmice za moj ljepotana:
Image Hosted by ImageShack.us
Tvoje tijelo je remek djelo...tvoja faca me s nogu baca..tvoja guza je ko meduza..zbog tvojih ociju je bilo i neprospavanih noćiju..jer ja volim samo tebe,a druge ko jebe..
Image Hosted by ImageShack.us
Kad te tuga slomi i kad te srce boli, pročitaj ovu poruku i vidi ko te voli, u grudima mojim srce tuče, jer te želim nemoguće.
Image Hosted by ImageShack.us
Umrijet ću u noći polako, tiho..dok priroda spava da ne vidi nitko..i nitko neće znati da te volim više od sebe,a ni da umirem zbog tebe...
Image Hosted by ImageShack.us
Daj mi TVOJE USNE da na njima GORIM daj mi TVOJE SRCE vidis da te VOLIM, daj mi TVOJU LJUBAV neka bude moja, daj mi SEBE jer SUDBINA SAM TVOJA.


Od jućer cijeli dan tugujen,neželim više ovako...dosta mi je svega,želim bit s njim...da se volimo,poštujemo,da si budemo vijerni i dragi...
Neznam kako ću dalje morat ću mu priznati da ga VOLIM,VOLIM GA NAJVIŠE OD SVEGA ...nemam hrabrosti mu to reć u lice.Što da radim?
Kako da mu kažem? Samo se pitam po cijele dane a na postavljena pitanja neznam odgovore.Želim mu sve reći ali kad ga vidim on nikad nije sam uvijek je sa ekipom,nemogu tako.Da mu kažem preko telefona bilo bi previse kukavički potez a to nisam,želim mu to reć u facu da vidim kako će reagirat,šta će reć na to ... full se bojm da me ne povrijedi nebi to više mogla podnjet.˝Moj˝ dragi je prije bio full miran dok nije upo u to jebeno društvo,sad se dopa,puši travu,alkohol mu ko voda... MRZIM TO doslovno mrzim to nemogu više ovako.Prije je bio full miran.Prije neki dan bila je tekma Lovran-Losinj i Lovran dobio 1:0 i sada su prvi i ako dobe zadnje kolo prvaci su u svojoj ligi,ali ˝moj˝ je igrao nakon dugo,dugo vremena cijelu utakmicu i spasio dva gola izbio loptu sa crte i bio igrač utakmice inače on igra u obrani i kaže frend da noć prije nije bio vani,bio je doma i došao na tekmu spremanskroz.˝Moj˝
bebach da se nije sjebao ovako,danas bi neznam di igrao ali bila bi to Rijeka ili Opatija jer bio je najbolji u županiji,najbolji branić i bio je na turniru u Zagrebu.ŠTO DA RADIM???


Post je objavljen 31.05.2007. u 20:53 sati.