Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Posljednji pozdrav... ;)

Malo sam iznenađena. U zadnje vrijeme blogeri netragom nestaju. I, mislim da to nije u reduno.
Mislim, ovo jest virtualni svijet, takva su i prijateljstva, neobavezna. I nitko nikom nije dužan polagati račune. I to je u redu. I ako više ne želiš pisati, ako s nekim ne želiš kontaktirati - ne moraš. Postoji spasonosni klik. A opet, navikneš se na ljude. I ja nisam od onih koji mrze i izbjegavaju rastanke. Volim završiti stvari. Pozdraviti se (ako treba, pustiti i suzu). Ali ne volim onaj upitnik koji uvijek ostane kad netko nestane iz mog života. Pitam se da li se toj osobi nešto dogodilo, da li se naljutila na mene, da li......
A ne volim takva pitanja. Od njih mi proradi mašta..... a ona je obično daleko od istine.
Dakle, u mom kratkom blogoživotu nestalo je nekoliko osoba.
Najprije Zgbabawave. Ok, razlozi i više nego razumljivi (tko zna,zna, tko ne zna......). Pozdravljam ja nju, ako ovo ikad pročita.
Onda Almost poznatawave. Također, razumljivo. Pozzzz!
E, onda cucciolo. Navikla sam se na ženu, smijala se njoj i s njom, čak sam joj "oprostila" što je zubarkamouthwash, a ona, odjednom - nestala. E, pa sad joj šaljem pozdravwave, pa sam se ja s njom oprostila. Meni lakše.
I najnovija greentea. Ne znam što se s njom dogodilo. Nema je. Nestao blog. Naravno, nije se pozdravila. A baš mi je bila draga. Pozdravljam i njuwave. (Za nju još postoji mogućnost da ju je uništio haker. Ali, što je za nju jedan mali hakerić?)

E, tako, sad je meni lakše. I obećajem da ću ja, ako prestanem pisati svojom voljom, javiti se i pozdraviti. Jedino, s obzirom na moju trenutačnu ovisnost o blogu, moglo bi mi se dogoditi da Lav i Buntovnik pošize pa.....Ma, šalim se! Mada, Lav već "puše" iza leđa, igrao bi Amerikanca, a i ja moram ići kuhati.

O, da! Kod gđe ing je ostalo još samo malo do ispravka! Da i to riješi pa može mirno provesti ljeto i spremati se za maturalac!wavewave

Post je objavljen 31.05.2007. u 21:09 sati.