Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenooka1403

Marketing

domski život

domski život, to je jedno veliko sranje, sad sam se SKORO morala maknuti nekoj maloj, razmaženoj, bogatoj, glupači, ona mora pisati nešto za školu, kurva jedna balava.
dođe ona meni, ima već dosta dugo, sa pričom kako mora nešto za školu, ja joj se maknem, dođem kasnije, ona na chatu, kako nevolim te male mamine maze. sad je poklopim kako nije ništa vrijednija od nas ostalih, i ona kaže kako je vrijednija od ovakvih kakva sam ja, nabijem ja nju,
takve ljude, koji neznaju za ljubav, samostalnost isamoodgoj mrzim, jer misle da se sve može kupiti novcem, stari joj je neki drkedžija u ministarstvu, mamica odvjetnica, oni su u zg negdje, a ona mora živjeti u domu, ma daj molim te.
cijeli dan mi je bio super, zajebancija, par sati u školi i onda mi cijeli dan razjebe neka mala sirota bogatašica, ma to je jadno i odvratno, kako se netko može tako ponašati.
bila bih sretnija da smo svi jednako vrijedni, da se prema svima jednako odnose, a ne da nas omalovažavaju, samo zato što nemamo baš toliko novaca da sa njima brišemo šupak, jebiga, šta da kažem?!?!?



Post je objavljen 30.05.2007. u 19:46 sati.