Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/studentica22

Marketing

čudo neviđenoooooo!!!!!

eekeekeekeekeekI očekivala sam da ću proći etiku jer točno sam odgovorila na pola pitanja...očekivano je i ostvareno...profač je izvjesio rezultate i dobila sam 2...al trebalo je na usmeni izać...on inače ruši na usmenom a ak te sruši mora se ponovo i na pismeni a to bi za mene bila tragedija...jer mi pun kurac tog štrebanja više...došao je red i na mene da uđem u taj kabbbbbbbiiiinnnneeeettt..i tako ja laganim gotovo mišjim koracima dokotrljala se do kabineta sjela u kožnu foteljicu....i čekam da me izrešeta...pitao me samo pitanja koja nisam znala u ispitu, na njih sam naravno sve odgovorila jer sam to naštrebala napamet svoju grupu...i kaže lik to nemogu dopustit da bude 2 kolegice baš ste fino i solidno naučili...mene znoj oblio...kad on križa 2 tamo i upiše 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAT??????????????????? jel ja to dobro vidim???????? upiso je 3 i u indeks tak da sam gotova sad s tim profačem FOREVER hvala bogu!!!!

nego što se tiče komentara tj nemože se to nazvati komentar nego kao neka ponuda za zaradu....dragi anonimče ZARADO, da se lova tako okreće svi bi bili lovatori, nebi bilo sirotinje itd da sad ne nabrajam...kud baš meni tu poruku...nisam derište od 10 godina a boga mi nisam ni naivna...para nema bez truda i rada....osim ak nisi sponzoruša....haahahahh, tad ka molim vas ne šaljite više te gluposti i ne zamarajte me nebitnim stvarima..žali bože prostora na netu hahahaaa..

a što se tiče mog ljetovanja...nekako sad najviše u puli i novalji ljetujem...u puli imam rodbine pa idem tamo a u novalji mi je dečko a i žurka je tamo zar smo sumljali hehehehe...nego gdje vi ljudi ljetujete???

eto da sad nepišem bedarije tu pozdravljam vas do čitanja!!!!!!!!! pusa svima kolko vas imakissmah

Post je objavljen 30.05.2007. u 16:44 sati.