Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/san

Marketing

kako je sve to krenulo (u vrlo kratkim crtama)

Nakon devet mjeseci iščekivanja, ali oko šest dana prije najavljenog termina, rodilo se naš mali N smijehpartynut
Jedva smo dočekali ovaj trenutak!!! Sve je prošlo u redu, ali ne onako kako je mamica zamislila... Ali to sada nije bitno, nego, krenimo redom...


Ja sam jedan običan, relativno mladi čovjek (30), koji je zajedno sa svojom dugogodišnjom ljubavi naumio zasnovati obitelj. U 2005. smo odlučili poraditi na potomstvu i kada smo negdje oko Božića bili sigurni da smo uspjeli, bili smo presretni.
29.04.2006. vjenčali smo se sa nemalim trbuhom u Humu. Mala svadba, 14 ljudi, koliko ima i Hum stanovnika. Bilo je super, vrijeme nas je poslužilo, klapa, rodbina, matičarka ispod kestena i konoba...
Kako je trbuh rastao, tako su napredovali i radovi u stanu obiteljske kuće, radovi u našem budućem domu. Danas živimo u tom stanu na drugom katu obiteljske kuće u malom, ok-srednje velikom, gradiću na moru. Još nije sve dovršeno, ali radi se na tome (krivi su "majstori"), no lijepo je, ugodno i naše!
I sada je došla prinova, naš mali N!!! Ovaj blog je posvećen njemu, u prvom redu, ali i svim ljudima dobre volje koji žele znati radosti i muke jednog mladog tate.

sin moj, ča smo to učinili!

Post je objavljen 08.09.2006. u 20:51 sati.