Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

aaaaaaaaaaaaaaaaaa............


Gužva, strka, panika!!
Ništa ne stignem pa tako ni blog otvorit.
Radim od 9h - 20h sama jer Polovica radi na preuređivanju stan (da, još uvijek)...
Ništa još nije do kraj sređeno osim sobe za spavanje a i to danas kreči. Još na kraju bum na hodniku spavala kak mi se sve čini. Kupaona bi trebala biti idući tjedan gotova, e to mi je već problem jer idem po noći 2-3 puta na wc...bum se Jerry-u u kućicu uneredila (Jerry je pas koji je nastanjen ispod našeg prozora rofl)

U četvrtak se selimo a nismo se još niti spakirali jer nemam kad. Naveće kad dođem doma idem jesti pa polako pakiram ali sam toliko umorna da se ne mogu skoncentrirati i napraviti sve kak Bog zapovjeda.

Nervozna sam i živčana zbog svega. Glava mi je ko lubenica puna panike i problema.

Gazda me zajebava za krečenje.
Hoće da mu dam 500 kn
Rekla sam mu da ovi prije nas nisu krečili i da nam je rekao da nebudemo trebali niti mi i da mu nedam 500 kn...to su mi dvije stolice za kuhinju!!!! Pa ne serem novce!!
Dovoljno sam mu nadavala svaki mjesec!!
Znam da nebude krečio i da hoće novce još iz must od nas...e, NEČEŠ!! Nebila ja Klodica!!

Najviše od svega me je starah tog pakiranja stvari, zato kaj ja ne mogu sve i Polovica će večinu sam...a joooj....on ništ ne svrstava sve baca na hrpu i u vreču ili kutiju. Popizdila bum tražeći stvari po kutijama i vrečama. To me još najviše od svega strah ali ne stignem....Ne stignem!!! Rastrgana sam na sve strane!

Eto ti privatnika koji ne može zaposlit još nekog....ah....takva nam je sudbina no






Post je objavljen 30.05.2007. u 13:13 sati.