Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nexetopia

Marketing

moždana izlučevina #02

dosta mi je faksa, dosta mi je osijeka i one gajbe od mog stana. dopizdilo mi je jebati se oko drugih ljudi. evo, prošao je završni partiy bratstva - zadnji u sezoni. party je nalikovao više na masovnu oblokavačinu neg na party, ali hey, who am i to judge?

nekima je i to dobro. priznajem, u većini slučajeva i meni. ali ovaj put ne. dopizdile su mi pijanke bez smisla i razloga i bez ikakih popratnih stvari.
"kak ti je bilo?"
"super! napio/la sam se ko pička! a ti?"
"niš posebno - pio, trčao uokolo, pazio da se sranja ne dogode. i pio. i to je to. napio sam se"

eto ga na..


nope.

neć o tom razmišljat
. moram učit. rokovi mi kucaju na vrata, a ja niš. tobož učim, ali niš nemam u glavi. koncentracija mi opadne u roku pol sata kak otvorim knjigu.

a kad dođem na faks i predavanje osjećam se ko jebeni rijetki albino jeti usred new yorka.

prilično neprilagođeno.. ;)
i nije mi jasno što me svi u zadnje vrijeme toliko gledaju. ono, baš, onak neugodno pilje u mene. šta, esam vam lijep? da. a carle del ponte je bila supermodel. nisam prljav, nisam neuredan, glasan, ni-po-jebeno-čemu se ističem. i dakle what the fuck???


iz svega toga izvodi se jasan zaključak:

mrš u kurac.





toliko o studentskom životu.

mal se klonim ljudi u zadnje vrijeme. treba mi društvenog odmora, tj. odmora OD društva. svi me nekud zovu. "Leš, ajd dođi na kavu." jel kavu ili sistemsko podjebavanje mene i pretresanje jedno-te-istih jebenih fora po petstopedesetičetvrti put? ništa nema protiv vas, ali non the less. umoran sam psihički od toga.

imam neš alkohola u stanu i savršen plan za to kak skončati ovaj dan. weee!


i još mi ova jebena kiša sjebala raspoloženje. da, i sam sam bio iznenađen kad sam prije cca. godinu dana skužio da sam meteoropat. fakit. kiša pada. lokve, i baruštine usred grada dovoljno velike da se u njima počne razvijati mala zajednica planktona, koja će, zbog onečišćenosti osječke dravske vode mutirati u čudovište koje tuče malu djecu i jede pet kila luka za doručak... fakin dekadencija.

a osječki vozači!? milu im majku jebem! znate kako mala djeca kad imaju gumene čizme vole skakati u bare? e taki su i ovi, majku im jebem balkansku, kako vole sjesti na gas BAŠ KAD IDU PREKO BARE!?. krvi ću im se napit. tako mi svega, krvi ću im se napit! a malo je žešće zajebana situacija što nemam veš mašinu u stanu. najsličnije tome što imam je kombinacija lavora, kuhače i sredstva za mehaničko uklanjanje ostataka hrane, tj, "cif".


oooups! opet presaugo. change the subject, change the bloody subject!

jučer ujutro mi se dogobila blamaža.

imam sobu u potkrovlju i krovni prozor malo pokraj mog kreveta. a odmah pokraj kuće se gradi neka stambena zgrada. i nije bed ta buka, dizalice i loše pjevanje bauštelaca, kroz godinu dana na sve se čovjek navikne. prije par mjeseci su mi poprskali prozor malterom pa sam imo fleke na prozoru... hm... dal se puna šaka plus gomila fleka sa strane, skorenog osušenog maltera može skinut sredstvom za mehaničko uklanjanje ostataka hrane? mislim da ne. ma boli me kurac, i tak nije moj stan, a gazde ni da kurcem mrdnu za njega, pa ak njih boli, boli i mene.

i jučer ujutro neki kurac grebe li ga grebe li ga grebe. napokon smognem budnosti da pogledam na prozor i vidim BAUŠTELCA KAKO GREBE TE NASLAGE I SKIDA DOLJE ŠPAHTLOM (zidarskom žlicom). dobro, sjetili su se. lik me skuži, mahne, mahnem ja njemu, on se nasmije, nasmijem se i ja. i tak.

i sve je oke, sam što ja zadnjih pol godine nemam naviku spavati u nekoj odjeći (bokse maksimum), ili se pokrivati nečim, ili konzumirati nekaki ikaki jastuk. a svi znamo kako se ponašaju određeni muški ekstremiteti ujutro pred buđenje... svima nama poznati "morning wood". i tek kasnije mi je bilo jasno ZAŠTO se taj bauštelac onako ljupko i simpatično smješkao i mahao mi. ass invader. bokte mazo, ko zna koliko me dugo promatrao. od onda pa na dalje imam karton na prozoru, i više ga ni najmanje ne otvaram kad idem spavati. strah me. ass invaderi! bloody hell!

i ak mi još jednom kažeš, makar u zajebanciji da sam agresivan kad popijem, ili agresivan what so ever, onda ću ti pokazati što je agresivnost i agresija!

sjetih se onog iz onog filma "mrtav ladan": "e sad ću da ti jebem mater."

sasvim dobro se kontroliram, s obzirom na sve što mi se dešava. imam visoki prag tolerancije. još uvijek se uvjeravam da imam visoki prag tolerancije. i vi svi koji ste mi blizu, nadajte se da imam visoki prag tolerancije.

jer ne želite da pređem taj vioki prag tolerancije. onda će bit sjebano


skoro pa sjebano kao i sredstvo za mehaničko uklanjanje ostataka hrane... iliti "cif"

Post je objavljen 30.05.2007. u 11:22 sati.