Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hypnoticpoison00

Marketing

pR3gl3d pr0šLog tJe:Dna

PONEDJELJAK
5. sat. Hrvatski. Umorna sam, Ivana nije pričljiva jer joj je vruče. Rasprava u razredu dal bu pitala lektiru il književnost. Nisam uključena jer me pitala & eno & drugo.
3. sat pisah novčarstvo. Pisah burze, Ivana ispravka. Dobile smo 2.
Situejšn: prof.: Mikulička, otkud prepisuješ?
Ja: S pameti!!
Prof.: Mikulička predaj testa.
Ja: evo!
Prof.: I šalabahtera mi daj!
Ja: Nedam!
Prof.: daj, ajde, daj…
Ja: neeedam… No, evo,evo…
Ostah bez šalabahkicha… Mojim doktorskim napisah podatke na Ivaninu lažnu ispričnicu. Boluje od Z-10 (proljev) i mučnine… Eto. Raska popu*ila. Nataša je dobila 2 s lektire. Danas je dvojkaday. Nema veze, svejedno je park pun maturanti. Dižemo stolce na klupe i napuštamo ETŠ. Gibamo f park….boook

UTORAK
Vjutro sam pila irskoga kapučinija i slušala Gunse. Navlekla sam na sebe ljubičastu majcu. Dovlekla sam se f školu jer je doma vruće. Provest će dan u ETŠ-u i parku. Doći ću doma, neću večerati jer imamo roditeljskoga. Al…ffe.. Da vidimo. Nakon TZK smo se ja, ivana, nataša, snješka, lucija, monika…i neznam ak je još ko koga nesam spomenula…dakle, gubile smo se f parku. Maturanti nas pojili da nebi dehidrirale.
Doma je bilo ok,I TO S VEČEROM!!
Btw. Lepo sam obečala da bum se jako vučila i trudila kaj prefarbam ono šarenilo u dnevniku 2.b, br.18

SRIJEDA
Pod PŠO je Nataša skupljala smeče oko škole. Ponosna je. Fakat. Ja i ivana crpimo H2O s wc-a…
Na vijestima su rekli da bu popodne grmilo i kišilo. Čekamo. Zanima nas kaj bu nam Božek poslal. Imam ja ružičastoga kišobrana, btw.
Ove dve nemajo, nije ni bilo za misliti. Bit ćemo u trojcu. (Il bu kak je bilo zadnjiput, ja sam mela kišobrana, a onda su one hodale s kišobranom a ja ko kišni miš po čk-u)
Da, s obzirom da ja obožavam hodati po kiši dok se onak spusti…uff…napalim se odmaaa…
No, nećemo hmhhh o tome… Evo vraća se Nataša-smetlarko, sva zrači…mirisom smeća, da. Veliki je odmor. Idemo na sladoled. Dobih sms kaj dojdem f park..maturanti vrebaju.
Pošto smo ja&Ifka doslovno zlizale Naty sega pudra s lica, potom sam ju još polejala s H2O. Onda je ona Ifku. Onda sam ja još luciju i snješku. JA OSTAH SUHA!!
S 6. sata nas je pustil jer smo morale k meši…mda.. Odosmo in d park, made fontana.
Bajdvej, bila sam s jednim dečkom… Prevarismo njegovu dragu, jadna li… a kaj češ…

ČETVRTAK
Do 2h smo bile u parku. Ko? JaNatyIfkaKristinkaKarmenGlorijaNinaInes… Opet s onim dečkom prevarismo njegovu dragu. Potpisale smo se sema maturantima po tijelu. Kris mi je unakazila želuca s natašinim markerom. Nevermind. Oprostih se od dragog svog, morah u ETŠ pisat knjigovodstvo. Nadamo se dvojki. Iskreno. Pod odmorom smo okupirale metss zbog čokoladici.
Živcirali smo profu s matke pa nas je prije pustila. Ja, N i I išle smo na koncert…ubiti za maturante, al su nas pozvali da slučajno ne dehidriramo. Ovaj moj je ostavil svoju dragu prek mojega moba, pa me zamolil da ja budem njegova draga. Pristah. Al ne za dugo…ehh (e fakat nemam pojma kaj se serem s tema aoristima, pristah, rekoh, odosmo…dobro dalje normalno pišem…=)) idemo na petak…

PETAK
Yep, denes imamo samo 4 sata… prvi nismo imali, tak da 3…neznam kaj je ne došla, al znam da smo ja i N polevale hodnika s vodom i da sam smo ja, I, N, ska, luci i monča sedele dole na podu, na sredini ETŠ-a… 2.sat smo se jako smijale jer je profa smešna, a zadnje dva smo bile na internetu f informatiki. Ivana je odgovarala i dobila carsku-dvojku.
I posle smo se gubile.

SUBOTA
Glumim f sobi da se vučim. Ubiti gledam Ewervood. Popodne sam se dogovorila s Kris kaj pemo nešt cugat i tak…al me kuchkica nije nazvala, a obečala!!!… ve bum ji sve crvenkapice pojela, tak! Al ipak sam ne bila doma, išla sam k Tanji(sestrični), backe,backe kuhen….od jaagodaa… i grčkoga sladoleda…ahha… mmm… a mirko nas je stalno zezal, kaj te dva kolače delamo več cjeli dan, pa muškarci ne kuže da to mora biti sve lepo, i da treba čekati kaj se prehladi…al…muški mozak, ne??
Sve u svemu, f subotu sam jela kolače, sladoleda, kolače…i sladoleda…
A navečer…hmhh…da…laku noć…

I pozz svima koji su spomenuti f postu:D




Post je objavljen 29.05.2007. u 21:13 sati.