Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zadomspremni14

Marketing

Otkrijte sebe zapravo svoju boju...

KOJA JE VASA BOJA?


Na papir napisiti vase ime i prezime i koristeci se tablicom nadjite boju za svako od slova. Boja koja se najcesce ponavlja vasa je boja.
Ukoliko se dvije ili vise boja ponavljaju jednak broj puta (sto je i najcesci slucaj), znaci da ste mijesani tip pa procitajte tumacenja za obje, odnosno za odgovarajuci broj boja.

BIJELA: A, J, S
LJUBICASTA: B, K, T
CRVENA: C, È, Æ, L, Š, U
NARANCASTA: D, Ð, M, V
ZUTA: E, N, W
SMEDJA: F, O, X
ZELENA: G, P, Ž, Y
PLAVA: H, Q, Z
CRNA: I, R



Bijela: blaga dusa
Bijela, koja u sebi sadrzi sve boje spektra, boja je iskrenosti i cistoce. Otvoreni ste prema zivotu, mirno prihvacate situacije i spremni ste prilagoditi se. Jako ste osjetljivi i lako vas je zadiviti. Borite se za moralnost. Volite tisinu svoga doma koji je ugodan, uredan i cist. Cesto sanjate otvorenih ociju i kroz zivot prolazite mirno i mladenacki nevino. U ljubavi ste transparentni. Zracite harmonijom i simpaticnoscu; spremni ste saslusati, ali ste i jako ugodan sugovornik. Osvjetljavate ali ne zasljepljujete, no fali vam truncica boje...


Ljubicasta: transparentna snaga karizme
Ova boja se vezuje uz spiritualnost, ljepotu i pozitivnost. Imate jaku karizmu i usmjereni ste prema dobrobiti covjecanstva. Jako ste osjecajni i ne znate skriti emocije. Uljubavi vise volite preuzeti inicijativu nego biti osvojeni. Imate osobnost koja se istice i svi vas cijene. Niste skloni timskom radu pa stoga dajete vise u samostalnim aktivnostima.


Crvena: uvijek "pre"
Crvena je boja potrosnje energije i volje za zivotom. Ceznete za uspjehom i impluzivni ste u svakom trenutku svoga zivota. Natjecanje, eroticnost i odvaznost su vasa opojna sredstva. Nepromisljeno ste hrabri i vjecno u potrazi za ispunjenjem i dinamicnim zivotom. Posjedujete strastvenu energiju (nije bez razloga crvena boja ljubavi i strasti). Osoba ste kojoj se dive, ali i koje se boje, buduci da ste prilicno agresivni. U svemu ste "pre": prestrastveni, preodvazni, preaktivni... Vjerujete svima, ali ako vas netko prevari ne oprastate.


Narancasta: zivis zivot ispunjen veseljem
Ova je boja simbol kreativnosti, virtualnost i energije. Prilagodljivi ste, svestrani, zivahni, otvoreni i nikada ne mirujete. Uzivate u zabavi i iznad svega zelite da su osobe koje vas okruzuju sretne. Imate izrazeni osjecaj za prijeteljstvo i darezljivi ste. Znate privuci paznju na sebe. Odan ste i iskren kolega, neuobicajeni ljubavnik i nezamjenjiv prijatelj. Ne podnosite laz, prijevaru i nevjernost i ako se nadjete u takvim situacijama postajete kleti neprijatelj.


Zuta: svijetla i topla poput sunca
Zuta je boja dobrobiti, svijetla i otvorenosti prema drugima. Zivahni ste i uvijek usmjereni ka buducnosti. Druzeljubivi ste, simpaticni, veseli i promisljeni. Uvijek shvacate srz situacija i problema. Opusteni ste i uvijek spremni smanjiti napetost i gledati naprijed. Imate odredjenu sklonost nevjeri jer uvijek tezite biti u centru paznje i biti trazeni i zeljeni. U poslu ste zahvaljujuci ambicioznosti neumorni.


Smedja: nogama cvrsto na zemlji
Odani ste njeznosti, no ako ste zakoceni nekim problemom, bio on stvaran ili imaginaran, tesko se opustate. Rob ste navika, tesko se prilagodjavate novim ambijentima i jako ste osjetljivi. Jako ste privrzeni obitelji pa mozete imati poteskoca u svakodnevnom zivotu. Neizmjerno ste oprezni kod medjuljudskih odnosa jer tezite stabilnosti.


Zelena: obnavljanje
Zelena simbolizira napetost, ustrajnost, samopostovanje, kreativnost i ambicioznost. Profinjena ste osoba koja voli savrsene detalje i ravnotezu u svakoj zivotnoj situaciji. Diplomaticni ste, ljubazni i nevjerojatno otporni jer znate optimizirati energiju, koristeci sva moguca sredstva kako biste dostigli zacrtane mete. Mana vam je ponos koji vas ponekad izolira od drugih.



Plava: ovdje vladaju odanost i sklad
Plava je boja bozanstva i besmrtnosti. Vi ste osoba mirnog karaktera koja je uvijek u harmoniji sama sa sobom; vjerujete u istinu, povjerenje, ljubav, posvecenost i predanost. Savrsen ste organizator i koordinator a moralno ste besprijekorni - postujete eticke zakone. Okruzeni ste malim brojem vjernih prijatelja koje volite toliko da ste spremni uciniti bilo sto za njihovu srecu.


Crna: sjaj noci i tajne
Crna je boja noci, tame i sna, upija svjetlost ali ju ne vraca; ovo je boja pesimizma koja se moze pretvoriti u odustajanje ali i boja zavodjenja. Vezuje se uz dublje osjecaje, odnosno one skrivene i ponekat negativne. Jako ste nemirni i neprestano u borbi sa samim sobom. Rastrgani ste izmedju borbe i odustajanja. Drugi vas tesko uspijevaju upoznati jer se drzite na distanci, nosite masku i znate se jako dobro kontrolirati. Imate snagu uvjeravanja, kad si odredite neki cilj morate ga ostvariti po svaku cijenu. Ova boja je puna energije promjena i cesto vas potice na bunu protiv svega i svih.



Post je objavljen 29.05.2007. u 20:41 sati.