Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovacuraroola

Marketing

I am not perfect, just better (not)

Dragi moji luđaci i dame, vrlo sam se prolijenila. Mislim nije mi radio komp par dana, i odma mi se više nije dalo pisati post. Ali ne- ne više! Dovesti ću ja sebe u red! Buahahahahahaha!
Jadna Dana danas na zemljopisu. Da ju ne osramotim neću reći što je bilo osim da uključuje torbu, Stipu, neko staklo i tak...nadam se da se nije porezala.
Na fizici sam ja nešto tamo švrljala kad je ova počela ispitivati. Krenula je tema o Bujasu i meni je to išlo na živce. Zašto uvijek pričamo na tako nekim predmetima o Bujasu, Pari, Sladiću, Bilanu (Treska, hehehe),....
Nije mi baš zato išlo na živce već više što ja živim s bakom i didom. Meni su se mama i tata rastali i tata se ponovno oženio, tako da ja imam 2 polubrata. Obadvoje žive i rade u Zagrebu. Mama vrlo često dolazi i ljeti, vikendima kad može, za praznike, kad ima godišnji,... i to ja poštujem. Kao da živim s njom. Ona je moj skrbnik i ja ju jako volim, ali mi pomalo ide na živce, jer ju često vidim i čujem, kao da živi a mnom (heh). Mislim ona me rodila mlada... i sva ta sranja...ali ja sam si više kriva što živim ovdje. Mislim, u Šibeniku sam trebala živjeti do prvog razreda i onda otići u Zagreb, ali me plašila činjenica manjeg stana, dani bez šuma mora, i provođenja vremena po cijele dane sama, dok ti mama radi. Ne bi željela ništa drukčije, ni da s mogu vratiti u prošlost.
Najgore od svega što bih ja mogla dobiti je sažaljenje. Ne želim ga, ni ne trebam ga.
Sasvim sam zadovoljna sa svojim životom.
A i zadovoljna sam što me nije pitalo Hrvatski!
Dobili smo za sutra napisati sastav iz Vjeronauka i Hrvatskog. Iz Vjeronauka se uopće ne sjećam o ćemu se radi, jer sam ga napisala za 5 min, a iz Hrvatskog je bio na najgluplju moguću temu.
Molim vas, koji je pisac ikad bio plodan na temu »Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda»?! Ono, totalna strava! Mislim, prvih pola sata mi nije ništa palo na pamet, a onda sam se razvezala o nekom društvu, bla, bla, bla,... Koji sam ja intelektualac (hehehehe, not). A ja kao imam talent za pisanje sastava.
Zvala sam svoju Ludaču No.1, Tinu, danas. Kako ona kaže njena «uganjena» noga je dobro, ali je još malo boli. Najvjerojatnije se vraća u školu u četvrtak. Često se čujemo, ali tek sam danas saznala tko jo nosi knjige!
Jel tko zna čitati Fržopov rukopis, jer njoj stvarno treba prevodilac?
A evo, to je sve od mene za danas.
Vječno vaša,
Matea!
Not!
P.S. Može li netko reći Luci da ne treba nositi Tini knjige, jer se meni ne da?


Post je objavljen 29.05.2007. u 19:15 sati.