Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deprimiran

Marketing

Dobro je

Moglo bi i bolje jer me uzasno bole ledja, ali neka. Raduckam pomalo, nisam razdrazljiv, samo malo pospan. Imao sam jedan vrlo ugodan telefonski razgovor, malo smo razmijenili prijatelj i ja svoja iskustva i misli tako da se osjecam dobro, zadovoljan sam svojim komunikacijskim vjestinama. Zadnji puta kad smo razgovarali bio sam u depresiji ali to jos nisam znao.
Moj profesor iz logike i filozofije govorio je da je cilj znanosti objasniti svijet matematicki. Sto vise spoznajem sve vise uvidjam da talent za matematiku ne implicira nuzno njegovu primjenu u tehnici, nego je veliki dar koji omogucava organizaciju i sustavno logicko razmisljanje u svim poljima znanosti, drustvenim i prirodnim. Matematika je kraljica znanosti. Caruje u glazbi, u arhitekturi, u slikarstvu, sociologiji, psihologiji, svugdje je dobrodosla kao kicma cijelog sustava, koja daje strukturu i oblik svemu.
(20h) Biciklirao sam u cetvrtom stupnju prijenosa, iako samo 20 minuta. Puls cijelo vrijeme oko 140, ali poslije sam se nahodao tako da se to kompenziralo.

Post je objavljen 29.05.2007. u 15:24 sati.