Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/netkozivizivotanetkogasanja

Marketing

3 u jednom ..

SAMO SE NADAM DA TADA NECE BIIT PREKASNOi
kad sam pala na dno .. ti si me digla .. i kad sam plakala satima ti si mi dala ruku i digle me .. i kad danima s lica nisam skidala tuzan obris ti si ga uspjela razvuču u osmijeh .. svaki put kad sam bila na ponoru .. samo korak da se bacim u tu duboku crnu provaliju ti si me primila za ruku i rekla: Lana,ja te volim . neka ti to bude dovoljan razlog da prozivimo zajedno ovaj dan .. i zato 9 mjeseci odkad smo poceli ovo nase druzenje ja s osmijeh na licu mogu reci : HVALA! za sve .. hvala za svaki osmijeh koji si mi dala .. svaku lijepu rijec koju si mi pruzila .. svaku lijepu gestu koju si ucinila za mene .. zahvalna sam ti do neba .. jer ja tebe jednostavno volim kao frendicu .. ma obozavam .. ali zelim biti iskrena jer nezelim da se nase prijateljstvo svede na lazi .. iskreno .. ni sada nakon svega .. svih onih rijeci koje si mi rekla kako bi mi pokazala da ti znacim i vise nego sta sam mislila.. ne vjerujem .. nemogu shvatiti .. ili necu .. ali to jednostavno ne ulazi u moju glavu .. mozda bi sve bilo drugacije da to nisu samo rijeci .. jer govoris jedno,radis drugo .. i kako da ja sad shvatim istinu .. ali trudim se .. pokusavam .. svakim danom sve vise .. nadam se da cu jednog dana shvatiti koliko ti znacim .. samo se nadam da tada nece biti prekasno ..

ILI NASTAVAK ILI KRAJ
ti si posebna osoba .. osoba koja mi je pokazala ljepotu zivota .. koja mi je pokazala drugi put .. put kojim nikad nisam namjeravala ici .. ali ti si mi pokazala da je taj put uz tebe sigurniji i da cemo bez obzira na sve prebroditi svaku svadu .. svaku ruznu rijec koju smo si izgovorili .. a da nismo tako mislili .. mnogo si patila .. znam .. nisam ti ni ja olaksavala .. bas naprotiv .. mislim da te bas svaka moja svada bolila .. jer si bas na svaku nasu svadu plakala .. vjeruj iznutra me izjedalo vise nego sto mislis .. svaka tvoja suza .. svaka kap koja je pala pekla je moje srce kao najvruca vatra .. toliko je bolila da sam htjela ucinit sve da prestanes .. ali bila sam preponosna da nesto kazem .. da ista izustim .. ali iskreno ja nisam pustila suzu .. i oprosti sto nikad nisam znala pustit suzu i pokazat da me pogodila ta svada .. ali nisam mogla vise .. htjela sam se uvjeriti da je ovo prijateljstvo jedno za koje zelim dat sve .. i ni sada nisam sigurna .. jer izjeda me jedan crv sumnje koji mi uvijek,kad vec pomislim da je sve super,uvijek kaze da nije tako .. i to me probija jer zelim vjerovati ti .. zelim ovo prijateljstvo usavrsiti da postanemo ono sto toliko zelimo .. ali nemogu .. ili necu .. ni sama vise neznam .. jednostavno neznam .. ili nezelim shvatit taj odgovor jer bi mozda bio prebolan za obadvije .. mozda ga nebi shvatile .. ma .. ni sama neznam .. da se barem mogu uvjeriti u te tvoje rijeci .. ali kod tebe su rijeci jedno,a djela drugo .. tako da me zbunjujes .. i onda pomislim da ovo sve nema smisla .. A NE ZELIM TAKO MISLITI .. ali kvragu nemogu si pomoci .. ti se sada smijes .. zabavljas .. ali ja nemogu .. ne ako se sve ovako nastavi .. zelim da stavim tocku na ovo prijateljstvo .. znam da ima samo dvije opcije: ili nastavak ili kraj .. ali jedno ce morat biti ..

ZASTO?
ja i ti smo dvije cudne biljke koju nikad necu shvatiti .. koliko god se ja trudila .. uvijek ce ostati samo taj jedan mali dio koji ce mi biti neshvatljiv .. a taj jedan jedini mali dio je bas onaj koji bi ja htjela otkriti .. to je dio u kojem je prožeto naše prijateljstvo .. vjera u nas .. i sve one izrečene tajne koje smo rekle jedna drugoj .. to je dio koji moje srce treba da bi bilo potpuno .. ali ja nikako da dođem do tog djela .. nikako da prodrem do tebe .. uvijek postoji neka barikada .. neka prepreka .. prepreka koju ja svim silama pokusavam maknuti .. unistiti .. jer je to jedino sto me sprijecava prema tebi .. ali nemogu .. nemogu .. ZASTO?! ..

Post je objavljen 29.05.2007. u 15:10 sati.