Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poki13

Marketing

PoSvAđAlA sAm Se S.....

TEOM!!!..... Jučer me nazvala s Nikinog moba i počela mi pričat kaj je Domagoj slatki... ovo ono.... mislim stvarno.... i rekla mi je da ga sad ide tražit tam di on živi.... danas u škole prije zemljopisa opet je to ponovila i to ovim riječima: ''Dečko je prepresladak''..... i onda sam ju napala..... posvađale smo se.... ali nije OK to kaj radi.... ja nisam jedina cura kojoj to radi.... i Barabi i Lucii je tak slično radila.... Ana vam je 1 godinu bila zaljubljena u jednog dečka, ovaj braću blizance... Ana je Tei govorila kak su njih dvojica slatki i tak dalje... a Tea njoj odjednom:''Pa i ja sam zaljubljena u njih.... Ani je tad mislim pao mrak na oći... njezina best frendica...
pa je onda bila zaljubljena u drugog dečka iz 6b.... Tea je opet rekla da je i on slatki.... i to nije prestala ponavljat....poslje je Lucia došla na red... i ona je bila zaljubljena u dečka koi ide 6b(nije isti ko i anin)... njih dvoje su bili zajedno i Tea se ulizivala i priljepila za njega.... poslje sam ja došla na red... bila sam 2 godine zaljubljena u Herdia(neznam kaj mi je bilo).... i Tea mu se početkom 6 razreda počela ulizivat i počela mu se doslovno upucavat kad sam ja bila tam.... meni su tad Lucia i Ana bile jedine frendice.. jer je i njima to radila.... poslje kad sam ja prestala bit u Herdia i ona je prestala to radit.... a sada opet isti pakao za Domagoja..... a u školi je svima rekla da sam ja kao njoj reklla da ode do njega a nisam... da mi kao javi kak on izgleda... a nisam jer sam ga vidla na slici... meni je prek telefona rekla drugačije.. kao da ide kod njega da idu van!!! a u školi je rekla opet da su one išle po Neru i da su ga slučajno srele.... SERE!!!!..... i da... mislim da je njo nika puno bolja frendica od nas svih...... a prvo ju trača i onda se druži s njom... e pa to je DVOLIČNOST.... jučer je na mom chatu pokušala tračat Luciu al ja nisam htijela a danas joj se ulizivala u dupe... a to mene zivcira kod nje... ja i ona smo potpuno različite osobe... ona laže i boji se rec drugima sta misli o njima... a ja se ne boljim ja cu im rec kaj mislim ali iskreno... .. i da evo vam malo o opisu ostalih dana kolko me nije bilo..
PETAK-25.SVIBANJ 2007...
DAN ŠKOLE...
u petak je bio Dan škole... mi cure smo imali tekme i dečki isto.... mi smo bile 2.... YE$!! A dečki 4... jebiga falili su neki.... sutra je dan sporta na našem igralištu!..
26.05- subota
27.05. nedjelja
28.05.- ponnedeljak..
WOW.... nista zanimlivo nie bilo...

bez 100 kom. nema novog posta!!!

Post je objavljen 29.05.2007. u 12:51 sati.