Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Zagrebu osiguran muški i ženski slalom

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon izvrsne organizacije ženskih utrka na Sljemenu, Zagreb i Hrvatska dobili su dugotrajnu organizaciju ženske i muške utrke slaloma. Ovo je nagrada Hrvatskom skijaškom savezu, Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću zbog uspješne organizacije, velikog truda i sredstava koja su dosad uložena u organiziranje utrke.

Termin održavanja ženskog noćnog slaloma je 15. veljače 2008. Dnevni muški slalom održat će se 17. veljače 2008., a zatim 4. siječnja 2009. slijedi dnevni ženski slalom, a dva dana kasnije i noćni muški slalom. Termini za 2010. godinu su 2. i 3. veljače.

Image Hosted by ImageShack.us

Slalom u Zagrebu 2008. godine je sigurno jedna od glavnih utrka skijaške sezone s obzirom da nema Svjetskog prvenstva ni Olimpijskih igara. Prema riječima SRS (Međunarodnog udruženja proizvođača natjecateljske skijaške opreme), pri prezentaciji svoje strategije suradnje sa FIS-om u budućnosti, istaknuto je da bi trebalo biti još više utrka kao što su Kitzbuehel, Schladming i Zagreb, čime je Zagreb svrstan u sam vrh organizacije utrka Svjetskog skijaškog kupa.

Post je objavljen 28.05.2007. u 21:05 sati.