Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/byluda

Marketing

Mrtva(-pijana) sam ljudovka..

Pozz ljudi..bila sam u subotu kod Mare na rođendanu..Pili smo dum-dumparty..popila sam POLA LITREeek skoro pa na ex..jebote..ubila se..al jos me to nije odma supilo..nego..idemo mi u grda a ja opet u štiklamaheadbangburninmad...i naravno..onda me je vec polako pocelo..i strgam remenčić na jednoj cipelIbang..kasnije u gradu strgam i na drugoj..al onda nisam znala za sebe..al sam se svejedno toliko naplesala da je to strava..bila sam s Ducom, Tinom i Žužom u gradu..Duc je također bio mrtavpartysmokin..isss..duc imo 5 u krvismijeh..lool...zajebavam se..i tak..nisam bila bas dugo u gradu jer sam u nekoj kazni..mos si mislit..da sam u kazni nebi uopce smjela van..to bi po meni bila neka kazna a ne da mi je skraceno vrijeme..starci su mibang..al nisam nikad bila bas u pravoj kazni..fala Bogu..danas smo pisali zadaćnicu iz hrvatskog..izabrala sam za temu MOJA AUTOBIOGRAFIJA..i tak..pisala sam o svom zivotu i ovo mi je najduži sastavak koji sam ikad napisala..al mogo je bit i duzi..stvarno sam se raspisala...bas sam razmisljala o životu i svemu što sam do sad prosla..život je stvarno put kroz trnje..često mi nije bilo lako, al sam uvijek imala prijatelje uz sebe..jedna moja (bivša) frendica mi je stvarno puno pomogla u životu i to joj nikad necu zaboravit..al ona je svoju "čašu jako dugo prolijevala"..dok iz nje nije izasla i zadnja kap mojih živaca..sad sam se vec ohladila od svega..i..ma samo da mi se normalno ispricala..NA TRIJEZNO..sve smo mogle rijesit..al nelud..
u glavnom..necu sad pisat tu neke stvari koje vas se uopce ne ticu..duc..ti vjerovatno znas o kome sam pricala..
..Danas su nam opet dali novi raspored u školi i sad izgleda da u srijedu necemo imat povijest..znaci nist od godišnjeg iz pov...sad cu probat nagovorit starce da me puste na utakmicu 6.6..tad smo trebali imat godišnji, al s obzirom da se raspored promjenio.. a stvarno bi htjela ic na tu utakmicu..hrvatskahrvatskahrvatska..party...a nist..vidjet cemo..aj..necu vas zamarat svojim glupostima..a i neda mi se vise tipkat...pozzdrav..
eeee da..i s obzirom da tek sad pisem post nakon nekog vremena..nisam uspjela mari i aniti čestitat i na blogu..pa ...cure..
SRETAN ROĐENDAN...




Eee..evo vam 24 načina kako naživcirat starce:

1.Pravite se da ste telefon...
2.Kada kažu neku riječ iz pjesme, počnite je pjevati...
3.Razgovarajte s olovkom...
4. Primite ih za ruku i prošapćite :" I SEE DEAD PEOPLE..."...
5.Dok se tuširate ili kupate vičite : "UPOMOĆ, UTAPAM SE!!"...
6.Jedite kosu...
7.Imajte 20 zamišljenih prijatelja i neprestano razgovarajte s njima...
8. Kada gledate film ili seriju čitajte prijevod naglas...
9. Pokušavajte se popeti na zid...
10.Zarokčite kada se smijete, a onda se smijte još jače...
11.Pola sata palite i gasite svijetlo te uzviknite AHA,SKUŽIO/LA SAM...
12.Iščupajte nekome od ukućana vlas kose, te trčite po kući vičući DNK,DNK...
13.Stalno se nabijajte u zidove...
14. Kucajte im na vrata spavaće sobe cijelu noć...
15. u 4 ujutro otvori vrata njihove spavaće sobe, te uzviknite ZA IME BOŽJE...
16. Vičite u javnosti : NE MAMA/TATA, NEĆU TE OPLJAČKATI...
17.Na svaku njihovu izjavu odgovarajte sa LAŽEŠ...
18.Nosi na majici natpis JA SAM RETARDIRAN/A...
19.Cijeli dan skačite po kući glumeći majmuna...
20.Pokušajte plivati na podu...
21.Pratite ih svuda po kući...
22.Mučite svaki put kada izgovore vaše ime...
23. Pravite se da imate amneziju...
24. Pričajte unatrag...
25. Recite im da se nošenje odjeće protivi vašoj vjeri...

AL NARAVNO..JA SVOJE MOGU IZNERVIRAT I BEZ TOGA..

Evo vam i 5 stadija pijanstva:

Stadij 1 - pametan
Dogadja se kada naglo postanete strucnjak za sve teme u poznatom svemiru. Znate sa znate sve i zelite prenijeti vase znanje na sve koji ce slusati. U ovom stadiju uvijek ste U PRAVU. I naravno da je osoba kojoj govorite vrlo U KRIVU. Konversacija postaje interesantna kad su obje strane PAMETNE.

Stadij 2 - dobro izgleda
Desi se kada shvatite da najbolje izgledate u cijelom baru i da svi ljudi mastaju o vama. Mozete otici do potpunog stranca sa saznanjem da vas zeli upoznati i razgovarati sa vama. Imajte na umu da ste jos uvijek PAMETNI, tako da mozete s tom osobom razgovarati o bilo kojoj temi pod ovim suncem.

Stadij 3 - bogat
Naglo postajete najbogatija osoba na svijetu. Mozete platiti pice cijelom baru jer je vas oklopni kamion pun novca parkiran iza bara. Na ovom stadiju se takodjer mozete kladiti jer ste, naravno, jos uvijek PAMETNI, pa je prirodno da dobijete sve oklade. Nije ni bitno na koliko se kladite jer ste BOGATI. Platit cete pice svima koji vam udovoljavaju, jer ipak IZGLEDATE NAJBOLJE NA SVIJETU.

Stadij 4 - otporan na metke
Sad se mozete potuci bilo gdje i bilo kada, pogotovo s onim s kim ste raspravljali ili se kladili. To je zato sto se ne mozete nikako ozljediti. Takodjer izazivate na borbu za novac jer ste ionako PAMETNI, BOGATI, a i IZGLEDATE BOLJE nego sto ce oni ikada biti!

Stadij 5 - Nevidljiv
Ovo je najveci nivo pijanstva. Sad mozete raditi sto god hocete jer NITKO VAS NE MOZE VIDJETI. Plesete na stolu da bi impresionirali ljude koji vam se dive jer vas ostali ne mogu vidjeti. Takodjer ste nevidljivi osobi koja se zeli potuci sa vama. Mozete proci ulicom pjevajuci iz svega glasa jer vas nitko nevidi niti cuje. I naravno, jos uvijek ste pametni pa znate sve rijeci.

I vi sad recite da nije tak...


Post je objavljen 28.05.2007. u 18:11 sati.