Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Vijesti iz Općine Pitomača

Završna priredba dječjeg vrtića
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2007
Idućeg petka, s početkom u 15,30 sati u prostoru pitomačke kino dvorane održati će se tradicionalna završna priredba djece polaznika pitomačkog dječjeg vrtića, na kojoj će mališani svojim roditeljima i svim ostalim posjetiteljima pokazati svoj, za ovu posebnu prigodu pripremljen program. Završna priredba dječjeg vrtića prva je u nizu manifestacija kojom se obilježava proslava Dana Općine Pitomača, koja će svoj vrhunac imati u predvečerje subote 16. lipnja, kada se održava završna večer Glazbenog festivala «Pjesme Podravine i Podravlja» Pitomača 2007.

Sazvana 10. sjednica Općinskog poglavarstva
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2007
Za utorak 29. svibnja, sazvana je 10. po redu sjednica Općinskog poglavarstva naše općine, a iz dnevnog reda iste izdvajamo razmatranje prijedloga Odluke o komunalnom doprinosu Općine Pitomača, prijedloga Odluke o dodjeli javnih priznanja Općine Pitomača, prijedloga Odluke o sklapanju prijateljstva između Općine Polača i Općine Pitomača, te imenovanje Povjerenstva o ravnopravnosti spolova Općine Pitomača.

DVD Sedlarica proslavilo 70. godina
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2007
Jučer prijepodne DVD Sedlarica proslavilo je svoj jubilej, 70. godina osnivanja i rada društva. U svečarskoj atmosferi mjesnog društvenog doma, u društvu brojnih prijatelja vatrogastva naše općine i županije, sedlarički su se vatrogasci prisjetili svih onih dobrovoljnih vatrogasaca koji su proteklih 70 godina radili u vatrogasnom društvu.

Održana 4. sjednica Općinskog vijeća
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2007
Općinsko vijeće Općine Pitomača održalo je svoju 4. sjednicu u utorak 22. svibnja ove godine. Općinski su vijećnici nakon iznimno zanimljivih točaka u kojima su postavljana vijećnićka pitanja i davani odgovori na ista, dosta raspravljali o programima gradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture, te izmjenama i dopunama odluke o komunalnom doprinosu Općine Pitomača, dok su u nešto ležernijoj atmosferi prihvatili Izvješće o obavljenoj reviziji financijskih izvještaja i poslovanja Općine Pitomača za 2006. godinu, što ga je izradio Državni ured za reviziju, Područni ured Bjelovar, donijeli Program aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2007. godini na području Općine Pitomača, Odluku o osnivanju Prometne jedinice mladeži Općine Pitomača, kao i imenovali Komisiju za popis birača Općine Pitomača.
Pitomača.hr

Post je objavljen 28.05.2007. u 16:49 sati.