Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

4. nedjeljni zadatak

Veliki Brat je primetio kako su ukućani za vreme svog boravak u kući Velikog Brata vrlo malo spavali. Nedeljni zadatak će upravo pomeriti njihove granice izdržljivosti kada je spavanje u pitanju. Koliko mogu da izdrže bez sna?
Zadatak kreće odmah nakon što ukućani pročitaju tekst nedeljnog zadatka. I traje dva dana tj. do utorka u podne. Ukućani će dobiti da u proseku spavaju po 4h dnevno, tj 8h ukupno za sledeća 24h.

Ukućani će dobiti:
-štopericu da mere vreme koliko su spavali
-tablu i flomaster da beleže koliko su sati do sada spavali, pojedinačno i ukupno
-povez za oči za svakog ukućanina, kako bi mogli da spavaju i tokom dana

Iz zadatka je izuzet pobednik dnevnog zadatka „Kutija i ja u njoj“ koji će moći da spava kao i do sada, sve vreme dok su svetla u spavaćim sobama ugašena.

Ukoliko u vreme čitanja zadatak u kutijama bude više ukućana, svi su izuzeti iz zadatka dokle god su u kutiji.

Pobednika dnevnog zadatka pored ove privilegije očekuje još jedna specijalna nagrada koju će dobiti po zvaničnom završetku dnevnog zadatka.

Ostali ukućani moraju da izračunaju koliko je to maskimalno sati koliko smeju da spavaju do isteka nedeljnog zadatak tj do utorka. Ne smeju da spavaju ni minut duže.

Ukućani sami organizuju kad će ko da spava ali moraju da poštuju sledeća pravila:
-ukućani ne smeju vezano da spavaju 4h u kontinutetu
-ukoliko jedan ukućanin spava duže od svojih 4h (tj 8h za dva dana), neko će morati kraće da bi ukupan fond sati bio u proseku po 8h po osobi za sledećih 48h
-više ukućana može da spava u isto vreme, ali ne smeju svi koji učestvuju u zadatku. Bar jedan mora da je budan, meri vreme i zapisuje sve potrebno na tabli.

Dakle broj sati spavanja svih ukućana koji su van kutija se računa u zadatak. U zadatku učestvuju i oni koji su bili u kutijama u trenutku njegovog čitanja, a izašli su pre proglašenja pobednika. Tako što će se i ukupan fond koji ukućani moraju da ispoštuju uvećati za 8h.

Ukoliko ukućani budu uspešni u svom nedeljnom zadatku, za sledeću nedelju dobijaju luskuzni budžet. Ukoliko ukućani u utorak u podne donesu odluku da je ovo ipak njihova poslednja nedelja u kući Velikog Brata nagrada za uspešno obavljen zadatak je velika specijalna ŽURKA!



Post je objavljen 28.05.2007. u 12:36 sati.