Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ukletazena

Marketing

Mislim da bi bilo već vrijeme da napišem i novi post, zar ne? Ovih dana baš i nisam mogla jer je bila ona dobro poznata "maturantska groznica", koja je obuhvaćala i učenje i stresove i alkoholizirana stanja i tučnjave i fešte, a, na žalost, i smrt u prometnim nesrećama. Nije da ja to olako shvaćam, ali ipak mislim da je to sastavni dio toga i da se to jako teško može izbjeći...Pa krenimo...Zadnja su 2 tjedna nastave, koja je završila za nas maturante u četvrtak, 24.5., bila jako teška za izdržati, no ipak nezaboravna jer to je nešto zaista posebno. Ja sam, unatoč svim problemima (vjerujem da nisam jedina), hvala Bogu, uspjela i ove godine ostvariti odličan uspjeh i izbjeći maturu..Ali ako moja maturalna radnja (Gotika u Hrvatskoj) ne bude obranjena s odličnim, ipak me čeka matura...A ja za mentora dobila baš malo zeznutu profesoricu što se toga svega tiče. No -> SREĆA PRATI HRABRE, pa ću se toga i pridržati. wink To je bila parola našeg razreda, koji smo predstavljali irske vilenjake, leprechaun, koji izgledaju otprilike ovako:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto, nešto slično smo bili i mi...Jako mi je žao što je to završilo, no život veoma brzo teče, na žalost. Eto, što da kažem - želim svima, a pogotovo mom razredu, uspješan upis na željeni fakultet i neka im je sa srećom u životu.
4.HT., generacije 2006/2007, sve vas jako volim i uvijek ću vas se rado sjetiti...Vi ste zauvijek dio mog života...yesyesyesyesyes

Post je objavljen 27.05.2007. u 21:22 sati.