Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinianis1

Marketing

Dragi lutalice i putnici namjernici

želim vam dobrodošlicu na moj nedavno pokrenut i još siromašan blog koji je nastao kroz moja lutanja i putovanja s namjerom. Srela sam na mojim lutanjima i traženjima neke nove ljude koji su me privukli svojim mislima i kucajima srdaca. Takvi nam susreti oplemenjuju život daju nam neke nove vidike, smjernice, znakove, zatvaraju nam se vrata a otvaraju prozori. To su trenuci otkrivanja novih ljepota življenja koje nas čine radosnim i pružaju nam ispunjenje.
Volim čitati. Knjige odabirem na sličan način kako odabirem ljude. Kada rastvorim korice i raskrilim knjigu iz nje kuca srce i ona oplemeni moje misli i moj život. Druženje s knjigama ne boli, a pruža radost. Možemo pobjeći, a moramo se vratiti. Moramo se vratiti i živjeti s ljudima čija nas kucanja srca mogu raniti. Svoje rane i lijepe trenutke na najbolji ćemo način zapisati i netko će ih čitati i biti radostan. I tako u krug, nadam se u vječnost..
Na ovom blogu objavljivat ću svoje kratke prozne prvijence. Pisat ću na svoj osobit način kao što je svaki čovjek na svijetu osobit. Možda se kome svidi moje pisanje. Nije mi namjera da pišem kako bih se svidjela. Bit će mi drago ako se to dogodi.
Možda ćete pričekati do prve objave neke od mojih priča. Skučena sam s vremenom jer imam malu djecu.
Nadam se da ćete se okrijepiti na mom blogu i nastaviti svoja putovanja i ako sam oplemenila vaše putovanje da češće navraćate...
Dobrodošli!!

Post je objavljen 27.05.2007. u 18:25 sati.