Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lindsayfann

Marketing

Uhićena Lindsay Lohan

Image Hosted by ImageShack.us
LINDSAY LOHAN, mlada američka glumica i pjevačica koja je ekscesima zabavljala svjetske tabloide, u subotu ujutro je u Los Angelesu skrivila prometnu nesreću nakon čega je uhićena zbog vožnje pod utjecajem psihoaktivnih tvari, a u njenom automobilu pronađena "upotrebljiva količina" kokaina.
Incident se dogodio u 5:30 po lokalnom vremenu kada je njen Mercedes SL-65 još dvoje putnika sletio s kolnika na losanđeleskom bulvearu Sunset.

Incident se zbio nekoliko blokova od njenog stana, a video-reporter web-stranice X17 Online tvrdi kako "Lohan može biti sretna što je živa", odnosno što je izašla samo s lakšim ozljedama. Prilikom nesreće su u automobilu bilo još dvije osobe, koje su također neozlijeđene.

Incident se zbio nakon nekoliko sati žestokog partijanja po losanđeleskim klubovima, pri čemu je barem jednom prilikom, prema svjedočenju novinara, Lindsay Lohan pokazivala znakove pijanstva.

Lindsay Lohan je početkom godine provela mjesec dana u centru za odvikavanje od alkohola, te tvrdila kako se riješila od ovisnosti. Međutim, prije nekoliko tjedana su se zaredale vijesti o ekscesima koje se pripisuju njenom pijanstvu, a na Internetu se pojavila i snimka na kojoj konzumira kokain.

Za njen povratak u rehabilitacijski centar se založio i njen otac Michael Lohan, koga je njegova vlastita sklonost dobroj kapljici na nekoliko godina dovela u zatvor, na koji je osuđen zbog fizičkog napada.

Šerifov ured Beverly Hillsa je na tiskovnoj konferenciji objavio kako će protiv Lindsay Lohan biti podnesne "dodatne kaznene prijave" te kako će cijeli slučaj razmotriti okružno državno odvjetništvo.



Post je objavljen 27.05.2007. u 17:38 sati.