Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellakida

Marketing

...Nemoze nam nitko ništa, jači smo od sudbine...



Ne želim ništa previše pričati! Oni koji su bili sinoć u bazi znaju o čemu pričam! Pozitiva je da je jedna od osoba koja je bila privedena jedna od onih koji su šarali po groblju... Pa neka mu je! Drug su se našli na krivom mjestu u krivo vrijeme, ili su imali predugi jezik...

Začudila sam se sama sebi kada nisam niti na trenutak osjetila zaljenje prema ovom prvom iako je dobio batina kao veliki... Ali sarati po nasim grobljima, di nam leže nasi stariji koje smo izgubili nekim nesretnim slučajem!
Zamislite sebe jednoga dana donosite svijeće i cvijeće na groblje nekome svom i vidite na njegovom spomeniku nacrtan naopaki križ, i ispisane kojekakve gadarije! Vi biste mogli mirno preci preko toga, ili biste mozeda i vi bili jedan od onih 200-300 ljudi koji mole Boga da sretnu jednog od tih maloumnih idiota i da im ubiju zelju za zivotom a kamo onda za crtanje okrenutih krizva!
Ali treba zamisliti sto je tim ljudima bila u glavi i sta oni misle da postizu time? Mislim samo taj nekakav Sotinazm je nesto najodvratnije sto ja mogu zamisliti i nije mi jasno kako netko moze uopce misliti na taj nacin... Ma katastrofa!

Post je objavljen 27.05.2007. u 14:01 sati.