Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

Maturalna!!

Neorganizirani,ludi ali ipak najbolji..thumbup
A sta da pisem..sad ce se sve polako smirivati..prosao je i taj dan o kojem se prica mjesecima..dan koji je privlacio toliko paznje..dan nase mature!Slavna generacija 2006./2007..a medu njima i ja..
U cetvrtak nam je bio zadnji dan skole..ja i Ane onako nabrijane dosle u Losinj..mi mislile da cem se napit,ono bas pravo proslavit..dosle mi u skolu..a tamo nikaog..ovi su svi spavali..nekako smo se uspjeli(ali ne svi naravno..)okupit..i isli na cugu,malo po kaficima,pa do sskole dati poklone profesorima koji su rekli da ne mogu na zabavu..i tako..popodne je bila proba..kratko je to trajalo..tada sam pomislila kako ce maturalna biti prava katastrofaa..Dan maturalne..cak sam se sama uspijela probuditi rano!!Eh sto cini nervoza..neprestalno setanje po kuci,vamo-tamo,dugotrajno tusiranje,cesti odlasci na wc..ja sam mislila da cu se srusit..imala sam taku tremu..glava me zaboljela..i nastavila me boljeti ciiijeli dan..
zbog frizure i sminkanja smo kasnili u hotel oko 1 sat ako ne i vise..tamo su svi vec bili ludi zbog nas..Prije hotela sam imala tremu..ali kad sam stigla sve je to odmah palo u vodu..shvatila sam da ima i gorih od mene...a i moram priznati da mi je bilo drago kad su mi govorili ono sto su mi govorili..onda je slijedilo slikanje..pa izlazak koji sam prezivjela,nije me bilo strah,treme uopce nije bilo,ali sam se sva nekako zamrznula..kao da nikog osim mene nije bilo tamo,samo sam hodala..ne znam xcak niti dali sam se nasmijala kad smo stali..a bo!bumo vidli!!
U hotelu do alkohola nikako..a mi neorganizirani nismo kupili ni jednu bocu tako da..otisli smo nas cetveo do grada!Pjeske po onoj sumi..sjebala sam haljinu..sad vidim da ima rupixce po sebi..a kad ono u gradu nista ne radi..samo Zanzibar do 2 sata..ajde imali smo jos malo vremena do 2..sta cemo?tekilu..pa jos jednu..i zatvorio se zanzibar..Uz pomoc nase Ane sa taksijem smo se opet vratili do hotela..bio je kraj..dvije zadnje pjesme..ja i ana malo zaplesale..ja zaplakala..pjesme su bas bile tuzne,bas su oznacavale kraj..posto vise nisu mogli svirati..opet smo se zaputili(uz pomoc Ane) taksijem u grad..a kad tamo pun trg maturanata.. nitko nije imao kamo ici..sjeli smo u nas Moby Dick,dosli su jos ovi drugi iz razreda..smijali smo se,pjevali,zajebavali,spavali,slikali,ljubili..nije bilo nesto,ali bila nes je vecina na jednom okupu..i to je bilovec nesto..i drago mi je zbog toga..
Sta ja znam..Ana je valjda bila jaaako umorna kad se pokupila i otisla..nismo ju mogli nac..zvali smo ju 100 puta..pokupila mi se sa kljucem i sa svim parama..tako da sam prakticki ostala u Losinju na cesti..sutradan sam saznala da je spavala na busnoj dok je cekala katamran..Ja nisam niti vidjela kad je otisla,prepala sam se za nju,i suze su krenule kao nikad do sad..za sve,ne samo za njom..a sta je najboje..ovi su mi ih brisali.. cerekhehe..
Tako smo svi osim Ane doceklai zoru i 6 sati te se zaputili prema Tropicu koji je vec bio krcat..al nismo nis pili..pojeli smo krafne i zaputili se polako prema busu..
Tako je to bilo..sa jos puno pojedinost koje ne zelim i ne mogu prenjeti..ali to nikad necu zaboraviti,ovu vecer,i nije mi zao sto sam isla..Svaki pojedini trenutak cu pamtiti..

A sto se tice jedne osobe..ne znam..
I zao mi je sto neke osobe nisu bile sa nama..neki ce znati na koga mislim..to nije bilo u redu..bang

i sad ne znam sta slijedi..ne znam ni sta cu raditi sve ove dane..biti za kompicem i debljati se?pred sobom nista ne vidim..samo duge i puste dane..bez ikakvog smisla..
vratila bi se na pocetak,prezivjela isto,sa istim ljudima,popravila ono sto se moglo popraviti..vratila bi se..i jako mi je zao zbog ovog KRAJA..


LIBAR
U LIBAR SVOJIH DUGOVA UPIŠI MENE
JER ODAVNO TE KUPUJEM S ONIM ŠTO SI HTJELA ČUT
OD STRHA DA NE POTONE TVOJA LJUBAV ZA MENE
KAO PČELA U ŽLICI ČAJA DOK DRŽI DAH
JA NEMAM RAZLOGA ZA STRAH
DAJEM TI VERSE I NOTE
SVE MOJE ŠARENE PERLE NA DAR
JOŠ TE MOGU PJESMOM KUPITI
LUKAVO I SLATKORJEČIVO
JOŠ IVIJEK MOGU TI PODVALITI
LJUBAV
I SVE ĆU TI OBEĆATI,SVE ŠTO HOĆEŠ
MOJU KOŽU,MOJU KOST I LICE KOJE POŽELIŠ
OD STRAHA DA NE POTONE TVOJA LJUBAV ZA MENE
KAO PČELA U ŽLICI ČAJA DOK DRŽI DAH
JA NEMAM RAZLOGA ZA STRAH
nononono



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja i Ana..savrsenstvo nam zavidi..naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jelena i ja..
iako ja imam ovdje zatvorene oci,morala sam stavit ovu sliku da vidite tko je bio najljepsi te veceri..
sa najljepsom haljinom..da da..to je Jelena..
Eto vidis da sam i tebe stavila!!yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sanja i ja!nut


stavit cu ih jos..kad stignem..


Post je objavljen 27.05.2007. u 12:09 sati.