Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travels

Marketing

Posjet kolega iz KSA

Iako sam si rekao da neću više opisivati svoje izlaske ili takve stvari jer skrećem od originalne teme ovog bloga.
Ali ovaj vikend je bio obilježen vrlo čudnim slijedom događaja.
Kao što znate već sam sam u Bahrainu dobrih mjesec dana, tako da mi je bilo izričito drago kad su me posjetili trojica kolega iz KSA. Konačno sam opet mogo pričati hrvatski.
Nakon što sam ih pokupio u hotelu, otišli smo dolje na Formulu 1 stazu, da i oni vide to čudo od asfaltne staze, hihihih.
Kad smo se vraćali niz autocestu, vozeći se oko 150km/h, oduzeo sam dva života. Životinjska doduše ali opet. Naime ubio sam dva goluba. Ovo mi se nikad nije dogodilo kod kuće, pa je još nevjerojatnije da se to desilo u zemlji di se ptice prilično rijetke. Uglavnom ona minuta prije nego sam ih opalio je bila ko slow motion movie. Vidim ja dva goluba na zaštitnoj ogradi, kojih metar od auta. Vidim ih kako polijeću, lepršajući krilima sve u 16, misleći si, vidi baš lijepi prizor. Sljedeće što sam čuo je bilo glasan TUP, TUP. Samo sam sagnuo glavu. Hvala bogu da mi nisu razbili šajbu. Moram napomenuti da su ovi golubovi doslovce napravili samoubojstvo.

Evo slike (nema krvi):
Photobucket

Taj isti dan smo izašli van. Prvo smo se morali vraćati jer nismo mogli unutra jer je jedan kolega imao japanke. Ajde to još nije nešto posebno. Vratili se po tenisice i ušli. Ovu noć je sam disko bio otvoren do 3, što je rijetkost jer po zakonu klubovi se zatvaraju u 3h. Dobio sam broj od jedne Saudijke, što je još bilo najčudnije. Jučer sam bio sa njom na kavi.
Jednostavno je nevjerojatno kako ja uvijek naletim na neke skroz skroz skroz čudne žene. Velim žene jer ima 31 godinu.,razvedena je itd. Malo sam bio poljuljan tom informacijom, iako mi je prva misao koja mi je prešla po glavi kad sam čuo to bila "jebote kako dobro izgledaš za 31 godinu." Cura ima predivne velike oči, hihihhihi.
Prvo da spriječim tračeve, bili smo samo na kavi i pričali o svemu i svačemu.
Ovo je jedna od rijetkih šansi da saznam neke stvari od originalne Saudijke, nije da ćete upoznati neku Saudijku samo tako ako ste stranac.
Po njenoj životnoj priči mogao bi napisati roman, ok dramatiziram, ali opet. Inače piše knjigu o pravima žena u KSA, što je samo po sebi oksimoron. Rekao sam njoj da hoću tu knjigu kad bude gotova.
Rekla mi je da su nju suspendirali na fakultetu jedan cijeli semestar, jer se oblačila neprimjerno. I to je samo mali dio. Mogu vam reći da se totalno ne ponaša ko tipična muslimanska žena.
Zašto ja uvijek naiđem na cure koje su skroz drugačije od drugih.
Mislim znam, ali neću odat tu tajnu, hihihihihi.
Bit će još u Bahrainu još tjedan dana (nadam se da će se vratiti nakon obaveza koje mora riješiti tamo kamo ide), pa vidjet ću kud će sve to ići. I vidjet ću dal ću pisat o svemu tome ili ne.
Uglavnom tu noć (ne jučer smo, tj. SAM se prilićno nacugo) prespavao kod kolega u Radisson hotelu. Morate vidjet pogleda iz hotela.

Photobucket

Photobucket

Drugo jutro smo otišli na Ritz-Carlton plažu da se okupamo malo u moru. Iako je već u 12 more temperature pišaline, još uvijek je totalni užitak baciti se u vodu. Bilo je lijepo, dečki su uživali malo slobode van KSA, meni bilo drago da im je dobro, te da se mogu malo družiti sa svojim ljudima. Uglavnom kad smo se vraćali prema autu zaustavili su nas stražari pitajući ako smo gosti hotela. Iako sam mogao lagat i reći neki izmišljeni broj sobe, čovjek bi provjerio i bilo bi još većih sranja, jer se točno vidjelo da se švercamo na plažu (to je bio glavni razlog zaustavljanja). Ne znam zašto nismo izašli unutra na isti način kako smo izašli. Uglavnom nakon 5 minuta navlačenja i prijetnje policijom, uspio sam isposlovat bezbolno i besplatno rješenje. PA su nas pustili uz obećanje da neću više. DA znaš da neću, kako su ti ljudi lakovjerni, hihihihhihihihi. Koji smo mi Balkanci..

Dečki su otišli, bili su nažalost samo jedan dan. A ja sam konačno otišao spavat. Izgorio sam, iako imam boju, ali bar se neću gulit. I da alkoholom sam si sjebo kompletnu probavu. Još nisam puno spavao. Užas, tek sam se danas koliko toliko normalizirao. Uuuugggghhh.

P.S.
Pozdrav iz Bahraina.
Pozdrav dečkima iz KSA, još malo i uskoro će kući.
A sad lektoriranje, bljak bljak.
Hvala kolegi na pomoći


Post je objavljen 27.05.2007. u 09:11 sati.