Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

Post. Tako mi se ne da pisati ovo. A tek ono memanje. Mislim, kako da se odlucim koje su mi smijesne rijeci? Mislim da ih nema. Moze se reci da ih ima glupih, ali ne i smijesnih. Recimo jedna od glupih je upravo gore spomenuta, memanje.

Kao sto rekoh ne da mi se pisati, a moram. Zapravo ne moram, ali toliko mi je dosadno, da cu radije pisati ovo nego zjakati okolo i gledati neznam sta na tv-u. Memanje; evo popisa glupih i mozda smijesnim rijeci:

1. Memanje
2. Sekiranje
3. Calabrcnuti
4. Stihaca
5. Tacke
6. Tenisice

Stat cu ovdje jer vidim da sam poceo nabrajati rijeci koje se ne koriste u kraju odakle sam ja, pa su mi i izrazi za te predmete cudni. Recimo ja nikad ne bih rekao tacke, nego kolica. Stajem da ne bi bilo graje od nekih zagrepcana koji mogu reagirati preburno. Doduse takvi dosad nisu ovdje komentirali. Mozda jedna osoba, ali on je faktor koji ionako treba zanemariti i zaboraviti.

Sto se tice prosljedjivanja ovoga, mislim da cu stati na kraj ovome. A ti LG ces dobiti nazad nesto. Cim smislim nesto sto ce te zaskakljati *p




A sto se tice ostatka? Pa svako malo mijenjam raspolozenja. I ljudi oko mene pizde jer ja svoju nervozu prenosim na njih. Zele mi pomoci, a ja ih ne slusam. Meni je dovoljna Rupa i rad na njoj. Sve sto mi treba je da se izmorim do krajnjih granica, sto mi u zadnje vrijeme ne ide, jer radim na finim stvarima. I to mi godi, bar radim ono za sto se skolujem, ali ne bi bilo lose da mi sefica dopusti da koji put uzmem i kramp u ruke. Jucer sam nasao amforesku, poseban nalaz. Bila je cijela i jako dobro sacuvana, sto je sjajno. Rijetko kad se nalaze takve stvari, pogotovo gore na gricu gdje je sve prekopano po par puta i ponovno zatrpano. Osim sto se posebno izmorim na Rupi fina mi je i placa. Potencijalno moze biti 5 somova, ali samo potencijalno. Puno faktora utjece na iznos koji mi sjedne na racun, ali i to je nebitno. Iskreno, iako mi necete vjerovati, ne radim tamo zbog novaca, nego zbog uzitka. Novac je samo dadatni motiv.


Pricao sam danas sa nekime. Naljutio me toliko da je nevjerovatno. Nek to ne ponovi vise. Rekao sam mu da mu je uzaludan trud i da ce samo zajebati stvar, ali ne slusa, tvrdi da je tvrdoglav ko mazga. Neka je. Ako napravi ono cime se prijetio nek zna da je to gotovo. I to sam mu rekao i rekao je da prihvaca to. Vidjet cemo kak ce prosuditi. Ja se nadam i zbog njega, a i zbog sebe, da se predomisli. Jer ako se ne predomisli, dobit ce ono sto je dobio jedan jako dobar prijatelj u srednjoj. Vjerujte mi, nije mu se svidjelo. On je bio jedina osoba koja me istinski naljutila, a to kada napravite vise ne postojite za mene. Doduse on se izvukao jer nisam presao preko toga, nego sam ga premlatio. Tj pokusao, nisu mi dali. Ali dobio sam zadovoljstinu kroz par udaraca, prije nego su me odvukli od njega. To je bilo prvi i jedini put da sam se potukao svojevoljno, zato sto sam to zelio. Comrade, nemoj nam to priustiti ponovno.

Post je objavljen 26.05.2007. u 23:46 sati.