Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

The Karambol za dan maturanata na Lokosima

The Karambol feat. Renki - Ljubav


Kako li je sinoć prošlo prenijeti ćemo vam direktno rječnikom članova Karambol fan kluba, a svi ostali koji do sad nisu ništa napisali, komentari su za vas uvijek otvoreni. Po prvi puta sinoć su javno izvedene pjesme "Pobuna" i "Svirepo i brutalno", koja će biti snimljena u duetu sa Shorty-jem. Biti će to jedan ludi punk-rock-hip-hop mix!
Ruby: "KARAMBOL legende su otprašili ne dobro...nego preeedobro...voljela bi ih opet uskoro čut jel su mi prezakon...pjesme su taman za razbacat se i lako pjevne...a tekstovi su mi super...bacali su majice i palice...dobih majicu pa se nisam tukla za njih... kraljica RENKI je otpjevala jednu pjesmu s njima..."

Lucy: "Sinoć smo bili na norijadi, bilo je preodlično.
Svirali su The Karambol, koji su definitivno bili najbolji, jedino je šteta što im je nastup bio kraći, no uspjeli smo dernjavom ih prisilit da nam odsviraju još jednu bonus pjesmu"


Renki: "The Karambol...konačno su svirali, više sam počela i ja gubiti nadu da će ponovno svirati,ma šalim se nisam, ali nije ni daleko od toga! Kad ono rasturili čovječe... uvijek prvi, uvijek predgrupa i uvijek džabe... i nema nikakve frke s njima. Bili su najsimpatičniji, po meni, baš se vidi da ih je ekipa doživjela kao nešto novo, nešto što još do sada nisu čuli, ali vrlo veselo i slušljivo. Podijelili su sve što su imali..."

(((Z33))): Ma bili su prej***ni, rulja je podivljala zajedno samnom i ocito je da su ih prihvatili. nisam ih jos cuo uzivo sam na youtube-u...
kolki sam cuo njihove stvari, do jaja su bend i ove nove pjesme mi se svidjaju.
opcenito kolko sam cuo i ostali su bili dobri..
sve u svemu, rock on The Karambol!


A da ovim postom ne bi ispali sebični, častimo vas snimkom nastupa ljudi, koji su se svi do jednoga učlanili u naš fan klub odjenuvši prepoznatljivu i svima poznatu majicu.

Septica - Gaće




Post je objavljen 26.05.2007. u 16:56 sati.