Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Što se dogodilo...iliti kako je to moguće...
.

U Danima Solomona Gurskog glavni lik se nakon čitavog jednog svemira probudi pokraj ljubavi svog života...i čini mu se da je sanjao sve one svoje prohujale eone...

U Danima Ddadda Smotanog Sanjara glavni lik zaspi odmah nakon što pročita Dane Solmona Gurskog. Onda se nakon vrlo nemirnog sna probudi i shvati da nema časopisa u kojoj je to pročitao (Future) nigdje! I činilo mu se da je samo sanjao da je pročitao njemu najbolju priču ikad!

Sve je pretražio. Nema tu puno mudrosti ili mjesta gdje bi futura mogla biti. Šest drugih pročitanih futura uredno su na hrpi, ali sedma, ona u kojoj su Dani Solomona Gurskog, ta sedma je nestala! Dva dana je Ddadd tražio tu futuru po svuda.

Ni treći dan Ddadd nije bio lijen pa je u Google upisao:

"Dani Solomona Gurskog"

I dobio je rezultat! Znači da priča postoji i Ddadd ju je zaista pročitao, nije samo sanjao da ju je pročitao!

I tako, najdraži moji, odmah nakon što sam u googleu vidio da priča postoji napisao sam prošli post dok mi je sve još bilo svježe. I dao sam si par dana da razumno otkrijem kako je nestala ta futura.

Nisam ništa otkrio. Sad sam već zbilja zabrinut, stvarno mi se čini da onaj drugi Ddadd izvodi neke opake perverzije, nadam se samo da nije pojeo taj časopis :)))

A pala mi je još jedna pomisao na pamet. Da možda ne čuči u svima nama po jedan Solomon Gurski...možda sam ja prespavao čitav jedan svemir i probudio se u novom svemiru koji sam si napravio, ali sam iz nekog glupog razloga zaboravio materijalizirati tu futuru? Dobro je ako sam samo nju zaboravio materijalizirati :D

Ako je to istina, onda sam bio bog, ali se toga ne sjećam, HAHAHAHAHAHA :D

Uživajte, i ja uživam na pomalo mračan način :)

Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 26.05.2007. u 15:49 sati.