Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

Teenage Mutant Ninja Turtles




Teenage Mutant Ninja Turtles... svima bi taj naziv trebao biti poznat. Mutirane kornjače su se do danas pojavile u svim mogućim oblicima - od stripa, preko crtića i filmova pa sve do videoigara.smokin
U igri su sve četiri kornjače - Rafael, Leonardo, Donatello i Michelangelo, a možete se igrati s njima na PS2-u, PSP-u, Xboxu 360, PC-u, GC-u, Wiiju, DS-u i GBA-u. Priča je nezanimljiva i pomalo dječja, a glasi ovako: nakon što je otpušten sa svog posla, Max Winter stvara i okuplja gomilu opasnog ološa. Sve to pogađa New York, a samim tim i naše kornjače, koje ga moraju spriječiti. Ništa novo i neočekivano, klasična superherojska priča. Zvukovi u igri se ni po čemu ne uzdižu iznad prosjeka. Glasanje, tj. usklici i povici kornjača stvarno iritiraju. Grafika je sasvim solidna. Zlatna sredina.
Napravljena u artističkoj cell shading tehnici, Teenage Mutant Ninja Turtles je jednostavna tabačina za jednog ili dvojicu igrača. I dalje se radi o laganoj igri s jednostavnim kontrolama. Svaka kornjača ima svoje sposobnosti, a komboe se izvodi pritiskanjem jedne komande par puta. Dakle, borba se svodi na button-mashing.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jedina, za sada, zanimljiva stvar su timske borbe u kojima vam pomažu ostale kornjače, borbe s bossovima i Turtle Time, kojim usporavate neprijatelje i riješavate ih se na zanimljive načine. Do njega dolazite "punjenjem linije", koju punite tako da zadate neprijateljima nekoliko neblokiranih udaraca zaredom. Igra sadržava stvari koje ćete moći otključati vašim vještinama, a tu će se bodovati vrijeme potrebno za završavanje levela, vaše umijeće borbe i količina skupljenh zlatnika.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Žanr: platformsko-akcijska tabačina


Platforme:
PS2, PC, Xboxu 360, PSP, GC, Wii, DS, GBA




Post je objavljen 26.05.2007. u 11:56 sati.